Haberler

Genç şarkıcı Joana Sainz, havai fişek makinesinden fırlayan parçadan dolayı hayatını kaybetti

Güncelleme:

İspanyol şarkıcı ve dansçı Joana Sainz, dün sahnede 15-20 saniye süren havai fişek gösterisinde yaşanan kazada hayatını kaybetti.

30 yaşındaki şarkıcı ve dansçı Joana Sainz, Madrid'in 80 mil kuzeybatısındaki küçük Las Berlanas kasabasında 15 kişilik grubu Süper Hollywood Orkestrası ile bir etkinliğe katıldı. Etkinlikte düzenlenen havai fişek gösterisinde yaşanan feci olayda havai fişekleri fırlatan cihazın bir parçası Joana'nın karnına saplandı. Apar topar hastaneye kaldırılan şarkıcı müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CİHAZIN BİR PARÇASI ŞARKICIYA İSABET ETTİ

Yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinlikte orkestra sahnedeyken havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Yaklaşık 15-20 saniye süren havai fişek gösterisinde işler bir anda ters gitti ve fişekleri fırlatan cihazdaki parçanın biri Joana'nın karnına saplandı.

Genç şarkıcı Joana Sainz, havai fişek makinesinden fırlayan parçadan dolayı hayatını kaybetti

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Joana'nın yardımına hemen orkestra arkadaşları koştu ve sahnedeki perdeler indirilirken yardım ekipleri genç kadına müdahalede bulundu. Ancak genç kadın hastanede hayatını kaybetti.

Genç şarkıcı Joana Sainz, havai fişek makinesinden fırlayan parçadan dolayı hayatını kaybetti

KAZA ANBEAN KAYDEDİLDİ

Yaşanan feci kazanın ardından yapılan incelemelerde havai fişek üreticisi firmanın ürünlerden birini yanlış malzeme ile doldurularak cihazın metal kasasının patlamasına neden olmuş olabileceği ifade edildi. Genç şarkıcının yaşadığı feci kaza ise bir Twitter kullanıcısının paylaşımıyla ortaya çıktı.

Genç şarkıcı Joana Sainz, havai fişek makinesinden fırlayan parçadan dolayı hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hollywood Madrid Haberler

500

Yorumlar (70)

oh canıma degsin:

bir gavur daha öldü

3
583
yanıtYanıtla
Darwin:

Al bir insanlıktan nasibini almamış daha.

yanıt7
yanıt3
Ayşe ayat:

Ayıp ya nebıcım insansın müslüman sinda önlüyor

yanıt1
yanıt1
SAMİM:

Bu dünya müminlerin zindanı ,kâfirlerin ise cennetidir.Kâfirlerin Ahirette ateşten başka hiç bir nasipleri yoktur.

yanıt1
yanıt2
Musluman sana soyluyorum:

Sunu bil Cahil insan namaz kılmaz çünkü ateşe gireceğini unutmuştur ne zaman öleceğini bilmediğin halde namazdan kaçıyorsan kendine yazık etmiş olursun ölumu unutan dunyaya dalar ve dunyaya dalanda namaz kilmaz ya birazdan azrail aleyhiselam gelirse bilemezsin ölen hep ihtiyar değil be kardeş 20 yasindaki insanda öluyor 80 yasindaki insanda halami akilanmazsin be insan seni yarat Allah ve geri ona doneceksin unutma kalk silkelen kil namaz kazan cenneti namazsiz dinin direği yikilir.

25
18
yanıtYanıtla
El insaf:

Beni tanimasa da bana karşı da gelse bana isyan da etse ben çocuklarımı yakmam.

yanıt2
yanıt6
BATUHAN:

Bu söz incilin aslını değiştirenlerin sözlerinden bir söz.

yanıt3
yanıt5
KEREM:

Kim söylemiş bu sözü bekçi Murtaza mı.?

yanıt4
yanıt9
mahluk:

sen bence din adına konuşuyosan kendi duygu ve düşüncelerini ilah edinmekten vazgeç Allah tan bahsedeceksen onun sana söylemediği şeyleri kendi sözlerinle insanlara kınayarak anlatma peygamberler Allah ın kendilerine emretmediğ bir sözü Allah emretmiş gibi kendi duygu ve düşünceleriyle söylemezler Allahın kitabın da kendi duygu ve düşüncelerini ilah edinenden daha zalim kim var diye ayet var

yanıt0
yanıt0
mahluk:

ayrıca bunu bu olayın üstüne siz söylüyosanız her yerde ve herşeyde bunu söyleyebilme cesareti göstermeniz gerekir mesela işi yerindeki patronunuza ülkeyi yöneten insanlara ananıza babanıza yoksa sadece söylemleriniz siyasi çıkarlarınız içindir sizin çok olmanız ve sesinizin çok ve güçlü çıkması Allah ın ordularının sadece imanını arttırır

yanıt0
yanıt0
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title