Haberler

Genç İletişimcilerin Mezuniyet Coşkusu

BAHÇELİEVLER Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden (Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi) 16. dönemde başarıyla mezun olan 132 öğrenci, törenle diplomalarını aldı.

BAHÇELİEVLER Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ( Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi) 16. dönemde başarıyla mezun olan 132 öğrenci, törenle diplomalarını aldı. Diploma töreni sonrası okul bahçesinde kep fırlatan öğrenciler mezuniyetin sevincini meşale yakarak kutladı.

1998 yılında Aydın Doğan Vakfı'nca yaptırılıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan ve gazetecilik, radyo, televizyon, grafik ve fotoğraf alanlarında eğitim veren Bahçelievler Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2016-2017 eğitim-öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan 132 öğrencisi, okulun spor salonunda düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Törene Vali Yardımcısı Bahçelievler Kaymakam vekili Osman Ateş, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü  Emin Çıkrıkçı, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Hürriyet Gazetesi İstihbarat Servisi Müdürü Celal Korkut, okul müdürü Mehmet Hakan Nazlı, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul girişinde davetliler Grafik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı 'Keşfedilmemiş Galaksiler' adlı sergiyi gezdi.

"TÜRKİYE EĞİTİM ALANINDA DA ÖRNEK ÜLKE DURUMUNA GELMEK ZORUNDADIR"

Törende bir konuşma yapan ADV Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Aydın Doğan Vakfı'nın 1996 yılından bu yana eğitim için çalıştığını belirterek, "Kurucumuz ve onursal başkanımız Aydın Doğan  'evrensel boyutta gelişmişliğe, demokrasiye, barışa ulaşmanın tek yolu eğitim' diye yola çıkmış o günden bu yana da eğitim en büyük çalışma alanımız.  Bugüne dek 1,5 milyondan fazla kişiye ulaşmışız. Daha da yolumuz uzun bunun bilincindeyiz. Ülkemizin eğitim kalitesinin gelişmesi için tüm kurumların, devlet, sivil, toplum, özel sektör ve bireylerin, ailelerin birlikte ve birbirine destek olarak çalışması ile ancak dünyanın en iyileri arasına girebiliriz. Bugün de G-20 de olan Türkiye eğitim alanında da örnek ülke durumuna gelmek zorundadır. Ancak yeterli insan gücümüz ile yarınları garanti altına alabiliriz." dedi.

"DEMOKRASİMİZ İYİ EĞİTİMLİ BİREYLER İLE GÜÇLENECEK"

Tüm okullarda öğrencilere yetenekleri ve yaratıcılıklarını geliştirmek için kaliteli eğitim olanakları sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Candan Fetvacı, şöyle konuştu: "Amacımız sizlerin etik değerlere saygılı, yarının çağdaş liderleri olarak yetişmesine katkıda bulunmak. Doğan Grubu ve Doğan Ailesi'nin yakın ilgisi ve desteği ile Aydın Doğan Vakfı amaca yönelik giderlerinin büyük çoğunluğunu, eğitim için harcamaktadır. İnanıyoruz ki, demokrasimiz iyi eğitimli bireyler ile güçlenecek. Çalışkanlığımız birbirimize olan sevgi ve saygımız ile ülkemizin çağdaş ve örnek bir ülke olmasını sağlayacağız. Sizde bu olanakları en iyi şekilde değerlendirdiniz ve bugün mezun oluyorsunuz. Sizi, öğretmenlerinizi ve bugüne ulaşmanızda size destek olan ailelerinizi kutluyorum. Rekabet her gün artıyor, dünya liginde söz sahibi söz sahibi olmak için yaptığınızı iyi daha iyi yapmak, ilgilendiğiniz konularda uzmanlaşmak ve fark yaratmak zorundasınız" dedi.

"DOSTLUKLARINIZI MUTLAKA SÜRDÜRÜN"

Öğrencilerin uzmanlaşmak istedikleri ve bu doğrultuda en iyi olanakları sağlayan bir okumda eğitim aldıklarını vurgulayan Fetvacı, "Birazdan diplomalarınızı alacaksınız. Mezuniyet eğitiminizin bittiği anlamına gelmesin, her yaşta her fırsatta kendinizi yenileyin, yeni şeyler öğrenin, yenilikleri takip edin. Üniversiteye gidin, ancak okulunuzu, öğretmenlerinizi, bu güzel günlerinizi hep hatırlayın. Birbirinize olan sevginizi ve dostluklarınızı mutlaka sürdürün. Kaliteden ödün vermeyin" diye konuştu.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından dans gösterisi sergilendi. Filmin ardından mezun olan öğrenciler okul flaması ve Türk Bayrağı'nı törenle diğer öğrencilere teslim etti.

Ardından okul birincisi Gazetecilik Bölümü Bölümü öğrencisi Aleyna Nayan, ADV Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı ile birlikte yaş kütüğüne plaket çaktı. Okul birincisi Aleyna Nayan'a Candan Fetvacı, okul ikincisi Hilal Somuncu'ya İlçe Milli Eğitim Müdürü  Emin Çıkrıkçı ve okul üçüncüsü İram Güngör'e ise Hürriyet Gazetesi İstihbarat Servisi Müdürü Celal Korkut diploma ve hediyesini verdi.  İlk 10'a giren öğrencilere diploma ve hediyeleri verildi.

Aydın Doğan Vakfı (ADV), her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk ona giren öğrencilerden, birincilikle mezun olan öğrenciye dizüstü bilgisayar, diğer 9 öğrenciye tablet ile diğer öğrencileri ise kalem takımı ile ödüllendirdi.

Törenin ardından okul bahçesine çıkan öğrenciler kep fırlattı. Kep fırlatan öğrenciler, mezuniyet sevincini birbirlerine sarılarak ardından da meşale yakarak kutladı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Aydın Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title