Haberler

    Gelecek sezonun tasarımları

    Güncelleme:

    Özlem Süer30'uncu yıla özel koleksiyonMercedes-Benz, bu sezon başarılı moda tasarımcısı Özlem Süer'in kariyerindeki 30. yılını kutlayarak defilesini "Mercedes-Benz presents Özlem Süer" ismiyle sundu.

    Özlem Süer

    30'uncu yıla özel koleksiyon

    Mercedes-Benz, bu sezon başarılı moda tasarımcısı Özlem Süer'in kariyerindeki 30. yılını kutlayarak defilesini "Mercedes-Benz presents Özlem Süer" ismiyle sundu. Özlem Süer, Antik Yunan'da 30 anlamına gelen "Triyanda" ismindeki ilkbahar/yaz 2021 koleksiyonunda heykelsi siluetlere yer verdi. Tasarımcının "Sürdürülebilir, doğanın enerjisi ile doğaya katılabilen bir koleksiyon" olarak nitelendirdiği ve teknolojinin başrolde olduğu bir enstalasyon eşliğinde sergilenen koleksiyonunda, imzası drapaj tekniğindeki tasarımlar dikkat çekti. Ayrıca moda haftasına özel tasarımcının 30'uncu yılını anlatan bir belgesel de yayınlandı.

    Mehtap Elaidi

    Kadın el emeğine destek

    Mehtap Elaidi, ilkbahar/yaz 2021 koleksiyonunda pandeminin yarattığı ruh halinden ilham aldı. Ünlü tasarımcı, öze geri dönüş olarak tabir ettiği "#backtopointzero" temasıyla kıyafetler tasarladı. ÇATOM'un iş sağladığı yetenekli kadınların işlediği oyaları tasarımlarına taşıyan Elaidi, el emeğine katkı sağladı.

    TAGG

    Feminen ve güçlü kadınlar

    TAGG, "Powerbank" adını verdiği koleksiyonununu tanıttı. Tasarımcı Gökay Gündoğdu, koleksiyonundaki tasarımlarda kadının hem feminen hem de güçlü olabileceğini yansıtan çizgilere yer verdiklerini söyledi. Askeri kıyafetlerden ilham alan tasarımlarda, militer desenler ve renkler dikkat çekiyor.

    Yakup Biçer

    Modern savaşçılar

    Tasarımcı Yakup Biçer, "Y PLUS By YakupBiçer SS21" koleksiyonu ile moda haftasında yer aldı. Türk kültüründen ilham aldığını söyleyen tasarımcı, yeni koleksiyonunda modern savaşçı esintilerine yer verdi.

    Seydullah Yılmaz

    Karma defile

    Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un üçüncü günü Mehmet Emiroğlu, Seydullah Yılmaz ve Engin Ekinci'nin "Karma" defilesiyle başladı. Influencer Rachel Araz'ın sunuculuğunu üstlendiği gün boyunca ayrıca "Global Outlook" başlığı altında dünyanın önde gelen moda influencer'larından Olivia Palermo ile bir moda sohbeti gerçekleştirdi.

    SUDİ ETUZ

    Renkli nakışlar

    Tasarımcı Şansım Adalı'nın markası Sudi Etuz, ilkbahar/yaz 2021 koleksiyonunu izleyicilerle buluşturdu. Defile, markanın dijital ekibinin hayat verdiği avatar karakter SUI-D'nin açılış konuşmasıyla başladı. Tasarımlarında protest romantizmi savunduğunu söyleyen Adalı, imzası olan kabarık kolları renkli nakış işlemeler, boncuklar ve tüllerin arasındaki desenlerle bir araya geldi.

    5'İNCİ GÜNÜN PROGRAMI

    Sunucu: Asena Sarıbatur  DICE KAYEK: (11: 00)  Canlı Yayın (Moda sohbeti): Moderatör: Anlam Arslanoğlu. Konuklar: Ayse Ege ve Ece Ege

    CEREN OCAK: (13: 00)  Runway Video  Visual Stories Canlı Yayın (Moda sohbeti): Oğuz Erel, Ceren Ocak

    KITH&KIN: (14: 30) Runway Video Visual Stories Canlı Yayın (Moda sohbeti): Metin Gürsoy, Sena Serra Kefeli

    CİHAN NACAR: (16: 00) Runway Video Visual Stories Canlı Yayın (Moda sohbeti): Sunucu: Tülin Şahin Konuk: Cihan Nacar

    MİİN by KADİR KILIÇ: (17: 30) Runway Video Visual Stories Bant Yayını (Röportaj): Kadir Kılıç

    GLOBAL OUTLOOK: (19: 30) Amy Juliette Lefevre ile Instagram Live https://www.instagram.com/lefevrediary/?igshid=1854d5k00gp5p  M.O.F.C.: (20: 30) Runway Video Canlı Yayın (Moda sohbeti): Sunucu: Pelin Kaya Konuklar: Ezgi Mola, Eda Güngör

    HAKAAN YILDIRIM: (22: 00) Runway Video Canlı Yayın (Moda sohbeti): Mahizer Aytaş, Uğurhan Akdeniz, Ece Kavran, Özlem Koca, Hakan Yıldırım

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Mercedes Benz Özlem Süer Moda Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title