Haberler

Gebze'de üstü açık otobüsle bandolu 19 Mayıs kutlaması

Güncelleme:

Gebze'de üstü açık otobüsle bandolu 19 Mayıs kutlamasıKOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, Gebze Ticaret Odası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı üstü açık otobüs ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde bando eşliğinde gezerek kutladı.

Gebze'de üstü açık otobüsle bandolu 19 Mayıs kutlaması

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, Gebze Ticaret Odası 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı üstü açık otobüs ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde bando eşliğinde gezerek kutladı. Gebze Ticaret Odası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu vatandaşlara yaşattı. Üstü açık otobüste bulunan bando marşlar çalarken, otobüs Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde gezerek bayram coşkusunu taşıdı. Pencere ve balkonlara çıkan vatandaşlar ellerindeki bayraklarla coşkuya ortak oldu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler koronavirüsten dolayı insanların evlerinde bulunduğunu belirterek, ?O günkü şartlarla benim karakterim özgürlük ve bağımsızlık diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve arkadaşlarını kutluyorum. Onların anısına bugünü kutluyoruz. Özellikle bu günümüzü gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnetlerimi sunuyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Bugünlerde virüsten dolayı insanlar evlere mahkum olmuş durumda. Biz hem onlara biraz moral olsun hem de milli değerlere Gebze Ticaret Odası olarak nasıl sahip çıktığımızı gösterelim istedik. Kentimizin farklı yerlerini gezeceğiz. Biz şunu öğrendik ki, biz yere düşsek bile her zaman ayaktayız.? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title