Haberler

Gaziosmanpaşa'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü koşusu

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü koşusu Kadınlar günü koşusu havadan görüntülendiİSTANBUL Gaziosmanpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'Kadınlar Koşusu' düzenlendi.

Gaziosmanpaşa'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü koşusu

Kadınlar günü koşusu havadan görüntülendi

İSTANBUL Gaziosmanpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'Kadınlar Koşusu' düzenlendi. Koşuya katılan kadınlara günün anısına karanfil ve madalya takdim edilirken, renkli görüntülere sahne olan koşu drone ile havadan görüntülendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında organize edilen "Gaziosmanpaşa Kadınlar Günü Koşusu" gerçekleştirildi. Koşu öncesi eğitmenler, Valide Sultan Parkındaki etkinlik alanına alınan sporculara ve vatandaşlara antrenman yaptırdı. Antrenmanın ardından başlangıç çizgisine gelen vatandaşlar ve sporcular startın verilmesiyle koşuya başladı. 2 kilometrelik parkurda koşan kadınlar 15 dakika sonra bitiş çizgisine ulaştı.

Düzenlenen koşuda bitiş çizgisine ilk ulaşan Sümeyye Şahin, "Zorluydu sonda arkadaşımla beraber koşuyorduk ikinciydi arkamdan biraz bastırdı. Onu geçmek için biraz daha çabalamak zorunda kaldım. Sonunda baya yoruldum ama güzel bir parkurdu çok fazla yokuş yoktu. 2 kilometrelik zaten küçük kısa bir parkur genel anlamı ile güzeldi. Bizim için özellikle kadınlar için yapılması gerçekten çok özel bunun için Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ederiz" dedi.

Koşuya katılan Nurcan Akbıyık, "İlk gün karantinadan çıktım, koşuya geldim. Çok güzeldi parkur çok güzeldi. Beni hiç yormadı. Ben biraz yoruldum o da hastalıktan dolayı mutluyuz. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Koşunun ardından kadınlara günün anısına karanfil ve hatıra madalyası takdim edilirken, renkli görüntülere sahne olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü koşusu drone ile havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kadınlar Günü Gaziosmanpaşa Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title