Haberler

Gani Müjde, "Koronaya çözüm için Bill Gates" tutuklansın diyen Hakan Ural'ı tiye aldı: Paket tamam

Güncelleme:

Gani Müjde, koronavirüse çözüm olarak Bill Gates'in tutuklanmasını öneren Hakan Ural'a esprili bir paylaşımla cevap verdi. Bill Gates'in photoshoplu bir fotoğrafını paylaşan Müjde, "Hakan abi paket tamam. Bill Gates'i tutukladık, koronayı bitireceğiz. Pazarlık sürüyor" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan hastanede tedavi gördükten sonra virüsü yenen Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüsün çözümü için Bill Gates'in tutuklanması gerektiğini söyledi.

"BILL GATES'İ TUTUKLAYIP PAZARLIK YAPIN"

Instagram hesabından paylaşım yaparak dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı çözüm önerisi sunan Ural, "Koronavirüse çözüm önerim: Bill Gates'i acil neredeyse bulup tutuklayın. Kapatın. Sağlam bir pazarlık yapıp, asgari müşterekte ne istiyorsa anlaşın bitsin bu çile usandık, bıktık" ifadelerini kullandı.

Gani Müjde, 'Koronaya çözüm için Bill Gates' tutuklansın diyen Hakan Ural'ı tiye aldı: Paket tamam

GANİ MÜJDE TİYE ALDI

Ünlü yazar Gani Müjde de Hakan Ural'ın gündem yaratan bu sözlerine sessiz kalamadı. Photoshopla Bill Gates'in fotoğrafını tutuklanan bir adamın yüzüne koyan Müjde, "Hakan abi paket tamam. Bill Gates'i tutukladık, koronayı bitireceğiz evvelallah. Yozgat'tan arsa, Bağcılardan iki daire verdik kabul etmedi. Şerifali'den de iki dükkan istiyor. Pazarlık sürüyor" yazdı.

Gani Müjde, 'Koronaya çözüm için Bill Gates' tutuklansın diyen Hakan Ural'ı tiye aldı: Paket tamam

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Koronavirüs Gani Müjde Hakan Ural Twitter Haberler

500

Yorumlar (1)

Bozkurt :

Güzel atışma.. Keyfini çıkarın.. İşte olması gereken insani dalaşma bu.

58
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title