Haberler

V Rising, PlayStation 5'e geliyor

Güncelleme:

İsveçli geliştirici Stunlock Studios'un popüler vampir hayatta kalma rol yapma oyunu ve kale inşa etme oyunu V Rising'in State of Play etkinliği sırasında PlayStation 5'e geleceği duyuruldu.

Vampir hayatta kalma oyunu V Rising yakında PlayStation 5'e geliyor. Ayrıca uzun süredir talep edilen bir özelliğin sonunda orijinal PC sürümüne de geleceği doğrulandı.

V RISING, PS5'E GELİYOR

İsveçli geliştirici Stunlock Studios tarafından geliştirilen V Rising , Mayıs 2022'de erken erişim PC oyunu olarak piyasaya sürülmesinin ardından kısa sürede popüler oldu. Unity tabanlı RPG ve kale inşa etme oyunu, oyunculara açık dünyada hayatta kalma deneyimine benzersiz bir boyut kazandırıyor.

V Rising, PlayStation 5'e geliyor

V Rising'in kendisini diğer benzer oyunlardan ayırmasına yardımcı olan bir ayrım olan, sihir kullanan vampirlerin rolünü üstlenin. Ocak 2023 itibarıyla V Rising tahmini üç milyon kopya sattı ve artık oyun tamamen yeni bir izleyici kitlesi kazanma fırsatına sahip oldu.

V Rising, PlayStation 5'e geliyor

2024'ün ilk PlayStation State of Play etkinliğinde gösterilen bir oynanış fragmanında, V Rising'in PS5 bağlantı noktasının 2024'te piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Bu lansman, dünyanın en iyi vampir oyunlarından biri olarak kabul edilen V Rising'in konsoldaki ilk çıkışına işaret edecek. Ayrıca, V Rising'in nihayet resmi oyun kumanda desteğini alacağının ortaya çıkmasıyla PC oyuncuları da bazı iyi haberler aldı.

V Rising Twitter hesabı, oyunun Windows sürümünün aranan özelliğe sahip olacağını doğruladı. Yaklaşık iki yıldır piyasada olmamasına rağmen V Rising'in PC'deki oyun kumandaları için hala resmi bir desteği yok. Ancak oyuncular, Valve'ın popüler Steam Deck'i veya çok daha güçlü Asus ROG Ally gibi taşınabilir sistemlerde birkaç uyarıyla oyunun hâlâ oynanabileceğini bildirdi.

V Rising, PlayStation 5'e geliyor

Stunlock Studios daha önce V Rising'in bir sonraki büyük güncellemesinin oyunun tam sürümü olmasını istediğini belirtmişti . Stunlock Studios, takipçilerine 2024 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan bu 1.0 yapısının V Rising'in gelişiminin sonu olmayacağına dair güvence verdi. Şirket, V Rising'in ilk büyük güncellemesi Secrets of Gloomrot'u geçen Mayıs ayında yayınladı ve oyuncuların V Rising'de efsanevi vampir silahları üretmesine olanak tanıyan Ancestral Forge iş istasyonu gibi birçok yeni içerik ekledi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

State of Play Playstation V Rising Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title