Haberler

Twitch yayıncıları deprem için bağış yayını açtı! Toplanan bağışlar 10 milyon TL'yi aştı

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından depremzedelere yardım için yapılan bağışlara Türk Twitch yayıncıları da katkı sağladı. Canlı yayın platformu Twitch'te depremzedeler için bağış yayını açan Türk yayıncılar, saatler içerisinde 10 milyondan fazla bağış topladı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7.7 ve Elbistan ilçesindeki 7.6'lık deprem sonrası enkaz altında kalan ve kurtarılmayı bekleyen vatandaşların sesi olmak ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan bağış yayınları sonrası 10 milyon TL'den fazla bağış toplandı.

10 MİLYON TL'DEN FAZLA BAĞIŞ TOPLANDI

Twitch Türkiye'nin bilinir isimleri arasında yer alan Tuğkan "Elraenn" Gönültaş, Levent "Levo" Balım, Çağrı "Hype" Ergün, Ahmet "Jahrein" Sonuç ve ABD'de yaşayan Türk yayıncı Hasan "Hasanabi" Piker'in yaptığı bağış yayınları sonucunda depremzedelerin insani ihtiyaçlarının karşılanması için 12,6 milyon TL bağış toplandı. Toplanan bağışlar ise Ahbap Derneği'ne gönderildi.

Twitch yayıncıları deprem için bağış yayını açtı! Toplanan bağış 10 milyonu aştı

TWITCH TOPLULUĞUNDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Yayıncıların bir kısmı depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için bağış toplarken bir kısmı ise enkaz altında kalıp ulaşılamayan vatandaşların adreslerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak yardımcı olmaya çalıştılar. Yayıncılar ve izleyicileri, göçük altındaki vatandaşların bulunması için gece gündüz paylaşımlara devam ediyor.

Twitch yayıncıları deprem için bağış yayını açtı! Toplanan bağışlar 10 milyon TL'yi aştı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Kahramanmaraş Deprem Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Alkurt:

HELAL OLSUN..SAG OLUN

30
4
yanıtYanıtla
Nihat özcan:

Adamsiniz

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title