Haberler

    Sony, PlayStation 5 Satış fiyatına zam yaptı

    Güncelleme:

    Yüksek enflasyon ve dünya genelinde yaşanan gelişmeler nedeniyle teknoloji devi Sony, PlayStation 5'in fiyatlarında dünya genelinde artış yaşayacağını bildirdi.

    PLAYSTATION 5 FİYATLARI ZAMLANDI

    PlayStation Blog'da yer alan duyuruya göre, Avrupa başta olmak üzere Birleşik Krallık, Kanada, Asya-Pasifik (Japonya, Çin, Avustralya), Latin Amerika (Meksika ve diğerleri) gibi bölgelerde PlayStation 5'in önerilen perakende satış fiyatı zamlandı. Sony, bu zammın nedenini "yüksek enflasyon dahil olmak üzere dünya ekonomisindeki gelişmeler" olarak belirtti.

    Sony, PlayStation 5 Satış fiyatına zam yaptı

    Japonya'daki fiyat artışı 15 Eylül itibarıyla geçerli olacak, diğer bölgelerdeki zam ise bugün itibarıyla geçerli olacak. Yalnızca ABD'deki satış fiyatı değişmedi.

    PLAYSTATION 5 TÜRKİYE FİYATI

    PlayStation 5'in Türkiye'deki fiyatı ise 16 bin ila 20 bin lira arasında değişmektedir. Dünya genelinde yapılan zamlar sonrasında PS5'in Türkiye fiyatında ise yükseliş yaşanması bekleniyor.

    Sony, PlayStation 5 Satış fiyatına zam yaptı

    Zamdan sonra PlayStation 5 önerilen satış fiyatı bazı ülkelerde şu şekilde olurken, Sony diğer ülkelerdeki satış fiyatlarının perakendeciler aracılığıyla belli olacağını belirtti.

    Avrupa

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü– 549.99 Euro
    • PS5 Digital Edition – 449.99 Euro

    UK

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü – 479.99 Pound
    • PS5 Digital Edition – 389.99 Pound

    Japonya

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü – 60,478 yen
    • PS5 Digital Edition – 49,478 yen

    Çin

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü – 4,299 yuan
    • PS5 Digital Edition – 3,499 yuan

    Avustralya

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü – 799.95 Avustralya Doları
    • PS5 Digital Edition – 649.95 Avustralya Doları

    Meksika

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü – 14,999 Meksika Doları
    • PS5 Digital Edition – 12,499 Meksika Doları

    Kanada

    • PS5 Ultra HD Blu-ray disk sürücülü – 649.99 Kanada Doları
    • PS5 Digital Edition – 519.99 Kanada Doları

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Kanada Sony Zam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title