Haberler

Rick and Morty, God of War Ragnarok reklamı yayınladı

Güncelleme:

God of War Ragnarok için yeni reklam anlaşması Rick and Morty dizisi ile yapıldı. Rick and Morty ekibi, yeni sezon prömiyeri ile beraber God of War Ragnarok'un yaklaşan sürümü için Sony ile bir kez daha güçlerini birleştirdi.

Daha önce Death Stranding gibi özel tanıtımlarda Sony'nin beğenileriyle bir araya gelen Rick and Morty parodisi, bu kez Kasım'da çıkış yapması beklenen God of War Ragnarok ile bir araya geldi.

RICK AND MORTY, GOD OF WAR RAGNAROK REKLAMI YAYINLANDI

Rick and Morty'nin Twitter hesabında "God of War Ricknarock" başlıklı videoda, PlayStation'ın bir sonraki oyunu God of War Ragnarok'un reklamı yapıldı.

Rick and Morty, God of War Ragnarok tanıtımı yayınladı

Kafasını tıraş edip yüzünü kırmızıya boyayarak God of War macerasına atılacağını söyleyen Rick, Morty ile beraber Dokuz Diyar'a portal açtı. Portaldan geçerek God of War macerasına atıldıktan hemen sonra Rick hızla bir sandık açar ve Kratos'un Leviathan Baltası'nı ve "diğer habersiz yükseltmeleri" bulur.

GOD OF WAR RAGNAROK NE ZAMAN ÇIKACAK?

God of War Ragnarok'a gelince, Kratos ve Atreus'un yeni macerası 9 Kasım 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Rick and Morty, God of War Ragnarok tanıtımı yayınladı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Rick and Morty Playstation God of War Sony Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title