Haberler

    Call of Duty Warzone Mobil versiyonu 2022'de çıkış yapabilir

    Güncelleme:

    Tom Henderson'un iddiasına göre Call of Duty Warzone mobil versiyonu 2022'de çıkış yapabilir.

    Oyun dünyasını bir dönem kasıp kavuran battle royale furyasına Activision da dahil olmuş Call Of Duty Warzone, Call of Duty Modern Warfare mekanikleriyle 2022'de ücretsiz bir şekilde çıkış yapmıştı.

    Warzone Mobile'in 2022'de çıkış yapacağı iddiası sektörün önde gelen isimlerinden Tom Henderson tarafından ortaya atıldı. Tom Henderson, sektörde adını oyunlar hakkında öne sürdüğü oldukça güçlü iddialar ile duyurmuş bir Youtuber. Kendisi aynı zamanda bazı yazılı basın oluşumlarında da çalışıyor.

    CALL OF DUTY WARZONE MOBİL VERSİYONU TEST AŞAMASINDA OLABİLİR

    İddianın kaynağı PlaytestCloud adlı platforma dayanıyor. PlaytestCloud, mobil oyun geliştiricilerine oyunları test etme imkanı sağlayan bir veri tabanı diyebiliriz. Tom Henderson'un kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Call of Duty Warzone Mobile, PlaytestCloud platformuna eklenmiş durumda.

    Tom Henderson aynı tweet zincirinde PlaytestCloud'un kendisine, bunun bir "varsayım" olduğunu, herhangi bir test aşamasının söz konusu olmadığını ilettiğini de söylüyor. Ancak Tom Henderson buna pek inanmıyor.

    Warzone Mobile söylentileri ise 2020'nin eylül ayına dek uzanıyor. 15 Eylül 2020'de yayımlanan iş ilanında "WZM" koduyla Call of Duty serisine ait bir mobil AAA oyunu için ekip arkadaşı arandığı duyurulmuştu. Bu ilan yayımlandıktan kısa süre sonra silinmişti.

    Takvimler Ağustos 2021'i gösterdiğinde ise Activision Mobile adıyla kurulan ve sadece mobil yapımlar geliştirecek yeni bir oyun stüdyosunun kurulduğu duyurdu. Söz konusu stüdyo hakkında detaylara bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

    Tüm bunlara bakınca Tom Henderson'un iddialarının kuvvetli olduğunu söyleyebiliriz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    istanbul büyükşehir belediyesi Call of Duty Warzone Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title