Haberler

33 TL değerindeki oyun Epic Games'te ücretsiz oldu

Güncelleme:

Out of the Blue'nun geliştirip Raw Fury'nin yayıncılığını yaptığı tek oyunculu macera-bulmaca oyunu Call of the Sea, Epic Games'te ücretsiz oldu. Call of the Sea, 9 – 16 Mart tarihleri arasında Epic Games kütüphanesine ücretsiz ve kalıcı olarak eklenebilecek.

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı ve video oyun geliştiriciliği ypaan Epic Games'in bu haftaki oyunu 33 TL değerindeki Call of the Sea oldu. Ücretsiz oyunu 16 Mart tarihine kadar kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilirsiniz.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU (9 MART)

Call of the Sea

Yıl 1934, Güney Pasifik'in ıssız noktaları... Norah, kocasının keşif gezisinin izinde okyanusu geçti ve kendisini kayıp bir medeniyetin kalıntılarıyla bezeli isimsiz ve unutulmuş bir yerde cennet gibi yemyeşil bir adada buldu.

Epic Games'in önümüzdeki hafta ücretsiz olarak verilecek oyunu da belli oldu. Sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, 16 Mart'ta Epic Games'te ücretsiz olarak verilecek.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

CALL OF THE SEA MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : 64-bit Windows 7
  • İşlemci : Intel Core i3-3220 veya AMD FX-6100
  • Bellek : 8 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 650 veya AMD Radeon HD 7750
  • DirectX : Sürüm 11
  • Depolama : 15 GB kullanılabilir alan

CALL OF THE SEA ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : 64-bit Windows 10
  • İşlemci : Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 7 1700
  • Bellek : 16 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX1660Ti veya AMD RX Vega 56
  • DirectX : Sürüm 11
  • Depolama : 15 GB kullanılabilir alan
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title