Haberler

2K Games, müşteri destek hizmetlerinin hacklendiğini doğruladı

Güncelleme:

2K Support'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 2K'in müşterileriyle destek sağlamak için kullandığı yardım masası platformuna satıcılarından birinin kimlik bilgilerine yasa dışı bir şekilde erişildiğini öğrendiklerini açıkladılar.

2K GAMES HACKLENDİ

2K Games'ten gelecek olan e-postalara dikkat etmelerini, eğer gelen e-postaya tıkladıysanız şifrenizi değiştirmenizi ve internet tarayıcınızdaki otomatik doldurma seçeneğini de değiştirmeniz gerektiğini bildirdi.

2K GAMES AÇIKLAMADA BULUNDU

2K Support'un 20 Eylül günü Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Bugün erken saatlerde, yetkisiz bir üçüncü tarafın, 2K'nın müşterilerimize destek sağlamak için kullandığı yardım masası platformuna satıcılarımızdan birinin kimlik bilgilerine yasa dışı bir şekilde eriştiğini öğrendik. Yetkisiz taraf, belirli oyunculara kötü amaçlı bir bağlantı içeren bir iletişim gönderdi. Lütfen 2K Games destek hesabından aldığınız hiçbir e-postayı açmayın veya herhangi bir bağlantıya tıklamayın. Bu bağlantıya zaten tıkladıysanız, aşağıdaki adımları çok dikkatli bir şekilde hemen almanızı öneririz:

  • Web tarayıcınızda depolanan tüm kullanıcı hesabı şifrelerini sıfırlayın (ör. Chrome Otomatik Doldurma)
  • Mümkün olduğunda, özellikle kişisel e-posta, bankacılık ve telefon veya internet sağlayıcı hesaplarında çok faktörlü kimlik doğrulamayı (MFA) etkinleştirin. Mümkünse, kısa mesaj doğrulamasına dayanan MFA kullanmaktan kaçının - bir kimlik doğrulama uygulaması kullanmak en güvenli yöntem olacaktır.
  • Saygın bir anti-virüs programı kurun ve çalıştırın
  • Kişisel e-posta hesaplarınıza herhangi bir yönlendirme kuralı eklenip eklenmediğini veya değiştirilip değiştirilmediğini görmek için hesap ayarlarınızı kontrol edin.

Lütfen 2K personelinin sizden asla şifrenizi veya diğer kişisel bilgilerinizi istemeyeceğini unutmayın. Biz bu konuyu ele almaya devam ederken destek portalımız çevrimdışı kalacaktır. Resmi 2K yardım masası e-postalarıyla etkileşime girmeye devam edebileceğiniz zaman bir bildirim yayınlayacağız ve ayrıca kendinizi herhangi bir kötü niyetli etkinliğe karşı en iyi nasıl koruyabileceğinize ilişkin ek bilgileri de takip edeceğiz.

Bu sorunun neden olabileceği her türlü rahatsızlık ve aksama için çok özür dileriz. Oyuncu topluluklarımızdan süregelen destek ve anlayış için teşekkür ederiz." sözlerine yer verdi.

2K Games, müşteri destek hizmetlerinin hacklendiğini doğruladı

ROCKSTAR GAMES HACKLENDİ

Haftanın başlarında, Rockstar Games (2K gibi Take Two Interactive'in bir yan kuruluşu) siber saldırıya uğradı ve GTA 6'nın erken geliştirme görüntülerinin sızdırılmasıyla sonuçlandı. Rockstar daha sonra ihlali doğrularken, "canlı oyun hizmetlerimizde herhangi bir kesinti veya devam eden projelerimizin gelişimi üzerinde uzun vadeli bir etki öngörmediğini" de sözlerine ekledi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title