Haberler

Mancini: Futbol Basit Bir Oyun

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Futbol basit oyun, gol atamadığınız zaman kazanamıyorsunuz." dedi.

Galatasaray TEKNİK DİREKTÖRÜ MANCINI FUTBOL BASİT OYUN, GOL ATAMADIĞINIZ ZAMAN KAZANAMIYORSUNUZ

SİVASSPOR ANTRENÖRÜ LOPEZ HAKLI BİR GALİBİYET ALDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Futbol basit oyun, gol atamadığınız zaman kazanamıyorsunuz dedi.

Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, yaşamını yitiren foto muhabiri Süleyman Gültekin için üzgün olduğunu belirterek basın toplantısına başladı. Maça iyi başlamadıklarını söyleyen Mancini, Oyunun ilk 20-25 dakikasında kötü oynayan bir Galatasaray vardı. Sonrasında gereksiz bir gol geldi. Sonrasında daha iyi oynadık ve şanslar bulduk ve maç, attığımız golle 1-1 oldu. Sonrasında pozisyonlar üretmemize rağmen ikinci golü bulamadık. Devamında ise gereksiz pozisyonlar vererek 2'nci golü yedik ve mağlup olduk dedi.

Burak'ın deplasmanlarda protestolara maruz kalması ve 5 haftadır gol atamamasının sorulması üzerine Mancini, Sonuçta hoca benim, kararı alacak kişi benim. Takdir hakkımı bu yönde kullandım. Oyuncularımın ellerinden gelen her şeyi yaptığını düşünüyorum diye konuştu.

Kendini başarılı bulup bulmadığı ile ilgili bir soru üzerine ise Mancini, Uzun zamandır deplasmanda galip gelemiyoruz. Futbol basit oyun, gol atamadığımız zaman kazanamıyoruz diye konuştu.

Sivasspor Antrenörü Domingo Lopez ise galibiyeti hak ettiklerini belirterek, Biz her zaman mağlup olduğumuz maçlarda karşı takımı üstünlüğünden dolayı kutluyoruz. Bugün de herkesin Sivasspor'u aynı şekilde kutlaması gerekir, çünkü bugün gerçekten haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum ifadesini kullandı.

Galatasaraylı futbolculardan Koray Günter, Çok üzgünüz, bu maçı kazanmamız lazımdı. Pozisyonlara girdik ama ne yazık ki deplasman hastalığımız devam ediyor. Çok üzgünüz taraftarımızdan özür diliyoruz. İnşallah Bursa maçını alırız. Bunu unutmamız lazım. Bu maçı alabilirdik ama golleri atamadık. Evimizde atıyoruz ama deplasmanda gol atmakta zorlanıyoruz dedi.

Veysel Sarı ise, Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Deplasman fobimiz var. Biz büyük bir takımız, Böyle kötü anlar yaşayabiliyoruz. Bunun üstesinden geleceğiz. Şimdi birlik olma zamanı. Kötü bir dönemdeyiz. İnşallah bu dönemi de atlatırız şeklinde konuştu.

Sivasspor'da 6 maçlık cezasının ardından sahalara dönen ve maçın önemli isimlerinden olan Manuel da Costa, takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, İyi defans yapıp iyi ataklara çıktık. Uzun bir dönemi sıkıntılı geçirmiştik. Son maçlarda çok puanlar kaybetmiştik. Bu maç için iyi çalıştık. Bu maçların motivasyonu farkı oluyor. Böyle güzel oynadığımızda karşımızda durabilecek takım çok zor dedi.

Takımın ilk golünü atan Aatif Chahechouhe ise, Çok önemli bir karşılaşmaydı. Büyük bir takımı ağırladık ve galip geldik. Evinizde Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı galip gelmek farklı bir mutluluk. Kalan 5 maçta elimizden gelen maksimum puanı alıp Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Benim attığım gol önemli değil, takımın galip gelmesi bugün önemliydi ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Gültekin Roberto Mancini Galatasaray Sivasspor Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title