Haberler

Galatasaray Liv Hospital, Deplasmanda Real Madrid'i Geçemedi

Madrid / DHA THY Euroleague TOP 16 ikinci hafta maçında Real Madrid'e konuk olan Galatasaray Liv Hospital, mücadeleden 93-78 mağlup ayrıldı.

Madrid / DHA

THY Euroleague TOP 16 ikinci hafta maçında Real Madrid'e konuk olan Galatasaray Liv Hospital, mücadeleden 93-78 mağlup ayrıldı.

Bu arada Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan da tribünden Sarı-kırmızılı takıma destek verdi. Arda, twitter'den paylaştığı fotoğrafta da, "Real Madrid- Galatasaray Liv Hospital Euroleague maçına geldik. Şereftir seni sevmek" ifadelerini kullandı.

İspanya'da bulunan Barclaycard Center'daki karşılaşmaya Carlos Arroyo - Sinan Güler - Vladimir Micov - Zoran Erceg - Aleks Maric beşiyle başlayan Galatasaray Liv Hospital, Micov ve Erceg'den basketler buldu. Sergio Llull - Rudy Fernandez - KC Rivers - Felipe Reyes - Gustavo Ayon beşiyle maça giren Real Madrid, pota altı oyuncuları Reyes ve Ayon ile etkili olarak skoru 10-4'e getirdi. Sinan ve Micov'un üçlüklerine Erceg'in çabası da eklenince fark eridi ve skor 19-19'da eşitlendi. Real Madrid önde kalırken ilk çeyrek Sinan Güler'in tüm sahayı geçip smacı vurmasıyla 25-24 bitti.

İkinci çeyrek başında Zoran Erceg'in üçlüğü geldi. Galatasaray Liv Hospital'in öne geçmesinin ardından bench oyuncularının oyunun iki tarafında da fark yaratmasıyla birlikte Real Madrid 9-0'lık seri yakaladı ve Galatasaray Liv Hospital koçu Ergin Ataman molaya başvurdu. Fark İspanyol ekibi lehine çift hanelere çıkarken Zoran Erceg'in bireysel çabası konuk takımın skor bulmasını sağladı. Son bölümde fark yaratan Sergio Rodriguez'den gelen isabetlerle ilk yarı 55-39 Real Madrid üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyreğin başında Real Madrid Felipe Reyes üzerinden, Galatasaray Liv Hospital da Carlos Arroyo ile skor üretti ve maçtaki fark çift hanelerde devam etti. Rudy Fernandez ve Ender Arslan'ın üçlüklerinin ardından son üç dakikaya 67-51 girildi. Kalan bölümde serbest atış çizgisine gelen Sarı - Kırmızılar farkı bir nebze azalttı ve üçüncü çeyrek 69-57 Real Madrid lehine sonuçlandı.

Son çeyreğin başında Ender Arslan - Justin Carter - Martynas Pocius - Ege Arar - Patric Young beşiyle mücadele eden Galatasaray Liv Hospital'a karşı Sergio Rodriguez - Rudy Fernandez - Marcus Slaughter üçlüsünün yaptığı katkıyla Real Madrid son beş buçuk dakikaya 83-62 önde girdi. 8-0'lık Galatasaray Liv Hospital serisi gelse de Felipe Reyes'in skor bulmaya devam etmesiyle birlikte mücadele 93-78 Real Madrid'in galibiyetiyle sonuçlandı.

REAL MADRID

KC Rivers 2 sayı - 1 ribaund - 3 asist,

Rudy Fernandez 15 sayı - 4 ribaund - 3 asist,

Andres Nocioni 8 sayı - 5 ribaund - 1 asist,

Felipe Reyes 22 sayı - 11 ribaund - 2 asist,

Sergio Rodriguez 13 sayı - 3 ribaund - 3 asist,

Gustavo Ayon 4 sayı - 5 ribaund - 3 asist,

Jaycee Carroll 8 sayı - 1 ribaund - 2 asist,

Sergio Llull 12 sayı - 1 ribaund - 7 asist,

Ioannis Bourousis 3 sayı - 2 ribaund,

Marcus Slaughter 6 sayı - 4 ribaund - 3 asist

GALATASARAY LIV HOSPITAL

Justin Carter 2 sayı - 3 ribaund - 2 asist,

Patric Young 4 sayı - 1 ribaund,

Vladimir Micov 7 sayı - 1 ribaund,

Zoran Erceg 17 sayı - 5 ribaund - 2 asist,

Kerem Gönlüm 7 sayı - 2 ribuand,

Martynas Pocius 7 sayı - 2 ribaund - 1 asist,

Aleks Maric 4 sayı - 3 ribaund - 1 asist,

Carlos Arroyo 11 sayı - 3 ribaund - 6 asist,

Sinan Güler 8 sayı - 3 ribaund - 3 asist,

Ender Arslan 11 sayı - 1 ribaund - 2 asist,

Ege Arar 2 ribaund,

Göktürk Ural 1 ribaund - 1 asist

1. Periyot: 25 - 24

2. Periyot: 55 - 39

3. Periyot: 69 - 57

Maç sonu: 93 - 78

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Liv Hospital Rudy Fernandez Zoran Erceg Real Madrid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title