Haberler

    G.saray Bedavaya Almadı, Şimdi 50 Milyon Euro

    Galatasaray bedavaya almadı, şimdi 50 milyon euro... Galatasaray'ın sezon öncesinde bedelsiz olarak renklerine bağlamak istediği Moussa Dembele, Celtic menajeri Brendan Rodgers'ın iknası sonucu bu takımın yolunu tutarken, kariyer patlaması yaşadı.

    Galatasaray bedavaya almadı, şimdi 50 milyon euro... Galatasaray'ın sezon öncesinde bedelsiz olarak renklerine bağlamak istediği Moussa Dembele, Celtic menajeri Brendan Rodgers'ın iknası sonucu bu takımın yolunu tutarken, kariyer patlaması yaşadı. Devlerin radarına giren ve bonservisi için 50 milyon euro telaffuz edilen Dembele bu hafta 14 dakikada hat-trick yaparak kalitesini gösterdi.



    İmza parası nedeniyle Galatasaray'ın kapısından döndüğü iddia edilen Fransız yıldız adayı, Avrupa'da sosyal medyayı da salladı.



    Çıktığı 40 maçta 23 kez ağları sarsan ve 5 de asist yapan 1996 doğumlu golcü oyuncu, 5-2 kazanılan St. Johnstone deplasmanında 14 dakikada ağlara 3 gol bıraktı. Geçen hafta 24 dakikada hat-trick yapan Moussa Dembele, bu hafta 14 dakikada hat-trick'e imza attı. Celtic'teki toplam hat-trick sayısını da 3 yaptı



    Arsenal, Chelsea, Bayern Munih, West Ham ve Real Madrid'in takibindeki Dembele; sezon sonunda devleri peşinden koşturacağının sinyallerini verdi.



    "DEMBELE DAHA BEBEK"



    Oyuncusu Dembele hakkında açıklamalarda bulunan menajeri Rodgers, "Dembele'ye sahip olduğumuz için şanslıyız. Birçok takım da istedi ama menajerinin çok zeki olduğunu söyleyebilirim" dedi.



    Dembele'yi Didier Drogba'ya benzeten Rodgers, 20 yaşındaki futbolcunun 'Yeni Drogba' olabileceğini kaydetti. Rodgers açıklamasında, "Chelsea'de Didier ile çalıştım. Bence Moussa da o türden bir oyuncu. Hala çok genç. Didier, Chelsea'ye geldiğinde 24 yaşındaydı. Bu çocuksa hala 20 yaşında ve o daha bir bebek" dedi. Oyuncusunun gelişiminden bahseden menajer, "Moussa büyük maçların oyuncusu, güzel patlamalar yapıyor. Üst seviyede bir oyuncu olacak ama biraz daha geliştirmesi gerek yönleri var" sözlerini kullandı.





    CELTIC KASASINI DOLDURABİLİR



    20 yaşındaki Dembele'nin bonservis bedeli 3 milyon euro olarak değerlendirilse de Celtic'in baş döndürücü teklifler karşısında oyuncunun önünü açacağı konuşuluyor.



    2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dembele için en az 30 milyon euro kazanılacağı tahmin edilirken, Celtic'in de bu işten bir hayli karlı çıkacağı aktarıldı. Celtic daha önce bu seviyede bir satış gerçekleştirmedi.



    İşte Celtic'in rekor satışları



    Virgil van Dijk - Southampton - 15.7M€

    Victor Wanyama - Southampton - 14.5M€

    Fraser Forster - Southampton - 12.5M€

    Aiden McGeady - Spartak Moskova - 12M€

    Stiliyan Petrov - Aston Villa - 10M€





    Celtic Yardımcı Antrenörü Chris Davies: "Moussa Dembele için 20 milyon euro rakamı yeterli değil, bu konuda fikrimiz net"



    [haber=12128]

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Brendan Rodgers Moussa Dembele Galatasaray Celtic Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title