Haberler

Fuhuş pazarlığı sonrası otel odasına çıkan 2 kafadar gasbedildi

Güncelleme:

Bursa'da fuhuş pazarlığı yapan iki kafadar, otel odasına gidince silahlı 3 kişi tarafından gasbedildi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, fuhuş için buluştukları 2 kadınla aynı odaya çıkan 2 arkadaş, silahlı 3 kişi tarafından gasbedildi. Gaspçılar ile suç ortakları kadınlar, yakalanarak gözaltına alındı.

Gemlik ilçesi Kumla Mahallesi'nde bu sabah yaşanan olayda, O.A. ve O.S., fuhuş için Burcu Y. ve Kader Y. ile bir otelde buluştu. 2 erkek, kadınlarla bir odaya çıktı. Ancak kısa süre sonra odaya elleri silahlı Umut Y.A., Cüneyt T. ve Kemal S. girdi. O.A. ve O.S.'nin değerli eşyaları ile paralarını gasbeden 3 şüpheli, kadınlarla birlikte kaçtı.

ŞÜPHELİLER KAÇTIKLARI OTOMOBİLDE YAKALANDI

İhbar üzerine araştırma başlatan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2'si kadın 5 şüpheliyi, kaçtıkları otomobilde yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada gasbedilen eşyalar ve para ile uyuşturucu madde ve 3 tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Şüpheliler adliyeye böyle getirildi;

Fuhuş pazarlığıyla otel odasında tuzağa düşürüp, gasbettiler

Fuhuş pazarlığıyla otel odasında tuzağa düşürüp, gasbettiler

Fuhuş pazarlığıyla otel odasında tuzağa düşürüp, gasbettiler

Fuhuş pazarlığıyla otel odasında tuzağa düşürüp, gasbettiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gemlik Haberler

500

Yorumlar (30)

edep ola biraz edep:

fuhuş ve zina çok kötü bir yoldur, bırakın artık bu kötü yolları ki ahirette de hüsrana düşmeyin.

65
24
yanıtYanıtla
Aynen Kardeş:

Kardeş evlilik vs. şu toplumda eskiden çok pahallı ve şartları bedeli ağır bazen.Bana öyle mesela.Erkek olarak insan yerine konulmadım

yanıt4
yanıt1
edep başa taç imiş:

MÜSLÜMAN insanlar için helal olan sadece evliliktir, evlilik harici olanların tamamı haramdır, zinadır, zina yapmak ta büyük günahlardandır, ve çok çirkin pis bir yoldur, insan yerine konulmadım diye de üzülme, insanın HAK katında kıymeti ola, amacımız daima ALLAH''IN RIZASINI kazanmak olsun, bu da ALLAH''IN emirlerine tam itaatle olur.

yanıt10
yanıt3
rüknettin:

İMANLI olan insanların bu gibi büyük günahlardan uzak durmaları lazım, ALLAH''IN azabı çok şiddetlidir, ihmale gelmez, nerede ne şekil ölürüz bilinmez, öldükten kelli geri de dönülmez. cehennemdeki azaba hiç mi hiç dayanılmaz. şeytan lain vesvese verir günaha sokar fakat ahirette günaha soktuklarını savunamaz, peşimsıra gelmeyeydiniz der, çünkü şeytana da ebedi azap var.

38
12
yanıtYanıtla
Hayda:

Senin bu yorumunu dinsizler anlamaz kardeşim begenmezler zorlarina gider geberince hakikati anlarlar ama iş işten geçmiş olur

yanıt4
yanıt1
rüknettin:

Hayda isimli arkadaş, ne ara ve ne sebepten dolayı bu kadar inançsızlaştı insanlarımız, halbuki her doğan insan İSLAM fıtratı üzere doğar, İMAN nimetinin şuurunda olamayan insanımıza YÜCE RABBİM şuur ihsan eyleye, hidayet ihsan eyleye. İMAN ÇOK BÜYÜK NİMETTİR, İMANIMIZI zedeleyen günahlardan uzak duralım, eğer ki keyif ve zevk arıyorsak CENNETLERDE tarifi mümkün olmayan keyifler ve zevkler vardır, hem de sonsuz.

yanıt5
yanıt0
ZIRT:

Bana Adana yı anımsattı bu haber nedense .

29
19
yanıtYanıtla
oms:

Zırt efendi, adanada size bir şey mi yaptılar acaba, adanayı anımsatmış , memleketin her yerinde namussuz var neden adana. . .

yanıt13
yanıt7
adanalı:

Adana gibi güzide bir şehrimizi haber bulamayan haberciler yüzünden çok kötü bir duruma düşürdüler. O Pislik haberlerin ? cono dediğimiz azgın bir aşiretin üyeleri işliyor. Buda böyle biline. . .

yanıt13
yanıt1
Zırto patlatan:

Doğrudur senin gibi zırtoları iyi döneriz adanalı lar olarak kendi aramızda

yanıt1
yanıt1
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title