Haberler

Forum Gaziantep, Ziyaretçilerini Yine Mutlu Etti

Forum Gaziantep, Happy Hours Kampanyası ile ziyaretçilerine mutlu saatler yaşattı.

Haziran'dan Kasım'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında 27-31 Temmuz arası saat 18.00 ile 22.00 arası Forum Gaziantep'te alışveriş yapanlar, sinema biletinden hediye çekine birçok hediyenin sahibi oldu.

Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, kazandıran kampanyalarından Happy Hours ile çok sayıda ziyaretçisinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Uzun dönemli kampanyası Happy Hours ile ziyaretçilerinin ilgisini toplayan Forum Gaziantep, ziyaretçilerine çeşitli indirim ve hediye fırsatları sundu. İlki Haziran'da gerçekleşen Happy Hours kampanyası 27-31 Temmuz arasında Forum Gaziantep ziyaretçilerine saat 18.00 ile 22.00 arasında anında sinema bileti ve birbirinden değerli markalardan hediye çekleri kazandırdı.

Cinemaximum sinema bileti, Flormar, Autowax, ENN Kuaför, Playland, Bayazhan Gusto, Koçtaş ve MediaMarkt markalarından hediye çeki kazanan Gaziantepliler evine mutlu döndü. Forum Gaziantep ziyaretçileri kampanya boyunca birbirinden yaratıcı etkinlik ve kampanyalarından ötürü Forum Gaziantep'e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Happy Hours kampanyası, Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım aylarının son haftaları Forum Gaziantep'te devam edecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title