Haberler

Fırtına Foça'da Hayatı Olumsuz Etkiledi

İzmir ve çevresinde yer yer saatte 80 kilometreye ulaşan lodos fırtınası, İzmir'in özellikle Foça ilçesinde etkili oldu.

İzmir ve çevresinde yer yer saatte 80 kilometreye ulaşan lodos fırtınası, İzmir'in özellikle Foça ilçesinde etkili oldu.

Dün akşam başlayan yağmur, ilerleyen saatlerde yerini fırtına ve şiddetli yağışa bıraktı. Foça'da hayatı olumsuz etkiyen fırtına sebebiyle kent merkezinde elektrik telleri koptu, elektrik kesintileri yaşandı. Ağaçları kökünden söken fırtına, bazı ağaçların da orta yerinden kırılmasına neden oldu. Foça açıklarında fırtınaya yakalanan bir yük gemisi, Foça limanına demir attı. Foça sahilinde oluşan yüksek dalgalar, kıyıları tehdit etti. Foça Büyük deniz limanında batma tehlikesi geçiren tekneler traktör

yardımıyla kıyıya çekildi. Fırtına sebebiyle Foça Reha Midilli Kültür Merkezi mevkiinde bulunan Türk Telekom'a ait olan bir telefon kulübesi de fırtınaya yenik düştü. Şiddetli fırtına telefon kulübesini yerinden söktü ve kullanılamaz hale getirdi.

Lodos fırtınası sırasında kömür sobası zehirlenmelerinin arttığına dikkat çeken yetkililer, sel ve su baskınlarına karşı da vatandaşlara uyarılarda bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title