Haberler

Fethiyespor'un Zirve İnadı

Ünyespor'u 3-1 yenerken liderin puan kaybetmesiyle zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Fethiyespor bu önemli galibiyetle puanını 30'a yükseltirken Lider Bandırmaspor ile arasındaki puan farkını ise 4'e düşürdü. Fethiyespor önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak.

TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta ikinci devrenin ilk maçları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Fethiyespor haftayı 3 puanla kapatırken zirvedeki takımların birçoğu puan kayıpları yaşadı.

Fethiye Şehir Stadında oynanan maçta Fethiyespor'a galibiyeti getiren golleri 25 ve 61.dakikalarda Onur Okan ile 41.dakikada Abdullah Apak attı. Ünyespor'da maçın 85.dakikasında 2.sarı kartı gören Volkan Zemen kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu maçta tribünlerin büyük bir kısmı dolarken Apaçiler Taraftar grubu ise 90 dakika boyunca takıma olan desteklerini sürdürdüler. Maçın ilk yarısını CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir de tribünden izledi.

Daha önceki maçlarda genelde ikinci yarılarda attığı gollerle sonuca giden Fethiyespor bu kez işi baştan sıkı tutarak ilk yarıyı 2-0'lık üstünlükle kapattı.

25.dakikada Ünyespor'da Volkan Zemen Abdullah Apak'ı ceza sahası içerisinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Onur Okan gole çevirirken bu golden sonra Fethiyespor'un atakları sıklaştı.

41.dakikada ceza sahası içerisine giren kaptan Abdullah Apak kalecinin solundan topu ağlarla buluştururken son haftalardaki golcülüğünü bir kez daha göstermiş oldu. İlk yarıda Sabri Gümüşsoy ve Uğur Aktaş'ın birer topu direkten döndü.

Devre Fehiyespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona ererken maçın ikinci yarısında Onur Okan bir kez daha sahneye çıktı. Maçın 61.dakikasında kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atan Onur Okan son 2 maçta attığı 4 golle gol krallığında da zirveye doğru hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı.

66.dakikada konuk Ünyespor Aytaç Uçar ile maçtaki tek golünü atarken 90 dakika 3-1'lik skorla sona erdi.

Fethiyespor bu galibiyetle puanını 30'a yükseltirken puan cetvelindeki yerini korudu.

Maç sonunda kısa bir değerlendirme yapan Fethiyespor Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan "Oyuncularımızı alınan galibiyetten ötürü kutluyorum. Bizi destekleyen taraftarımıza 3 puan sevinci yaşatmak çok güzel bir duygu. Fethiyespor ilerleyen haftalarda çok daha iyi konumlara gelecek. Taraftarımızın da desteği ile bu zorlu maratonu en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Fethiyespor: 3 – Ünyespor: 1

Stad: Fethiye İlçe Stadı

Hakemler: Serdar Sözlevi, Evren Tutkun, Hüseyin Kocadağlı

Fethiyespor: Fatih Öztürk, Sabri Gümüşsoy, Sabri Turgut, Serkan Koç, Engin Yeşilli, Deniz Pıtır, Murat Türkkan, Uğur Aktaş (65.dakika Niyazi Nayernazlı), Atakan Cangöz (53.dakika Salim Coğuplugil) Onur Okan, Abdullah apak (77.dakika Anıl Toşur)

Ünyespor: Okan, İbrahim (Adem), Mikail (Seydihan), Volkan, Taner, Recep, Ogün, Aytaç (Emrah), Emrullah, Hacı, Levent

Goller: Dakika 25 Onur Okan(P), Dakika 41 Abdullah Apak, Dakika 61 Onur Okan (Fethiyespor) dakika 66 Aytaç Uçar (Ünyespor)

Sarı Kartlar: Deniz Pıtır (Fethiyespor) Mikail Üzümcü, Aytaç Uçar (Ünyespor)

Kırmızı Kart: 85.dakika Volkan Zemen (Ünyespor)

Kaynak: Bültenler / Spor

Kırklarelispor Fethiyespor Uğur Aktaş Onur Okan Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title