Haberler

Fatsa Huzurevi İnşaatında Sona Yaklaşıldı

Fatsa Belediyesi tarafından başlatılan ve devamında Ordu Büyükşehir Belediyesinin devraldığı huzurevi projesinin yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Fatsa Belediyesi tarafından başlatılan ve devamında Ordu Büyükşehir Belediyesinin devraldığı huzurevi projesinin yüzde 80'lik kısmı tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Enver Yılmaz, beraberinde Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh ile huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Enver Yılmaz, "İnşaat tamamlandığında yaşlılarımız huzur bulabilecekleri, her türlü sosyal donatı alanlarının yer aldığı sıcak bir yuvaya kavuşacaklar" dedi.

Toplam 4 bin 402 metrekarelik alanda sürdürülen çalışmalarda önemli bir mesafe alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, dört katlı binanın kaba inşaatını tamamladı. Başkan Yılmaz, sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden biri olan huzurevi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ve hizmete girdiğinde 58 kişiye hizmet vermesinin planlandığını söyleyerek, "Proje kapsamında; 30 adet yatak odası, okuma salonu, 2 adet atölye, çok amaçlı salon, günlük oturma alanı, doktor, fizik tedavi ve diyetisyen odası, teknik oda, bay-bayan kuaför, mutfak, 80 kişilik yemekhane, bay-bayan mescit, bay-bayan ve engelli WC, banyo, ütü odası, çamaşır odası, danışma servis alanı bulunmaktadır" diye konuştu.

Maddi destek sağlayanların isimleri yaşatılacak

İnşaat süreci boyunca hayırseverlerin de projeye maddi destek sağladığına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, "Projenin başlangıcından bu yana sadece kamu imkanlarının değil hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları oldu. Oda yaptıranların isimlerine buralarda yer verip, muhafaza edeceğiz. Bu çerçevede hayır sahibi hemşehrilerimize de şimdiye kadarki yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah kimseyi düşürmesin ama bu türlü birimlere de günden güne ihtiyaç fazlalaşıyor. Bazen de insanların tercihleri hayatlarının kalan kısmında buralarda yaşamak oluyor. İnşaat tamamlandığında yaşlılarımız huzur bulabilecekleri, her türlü sosyal donatı alanlarının yer aldığı sıcak bir yuvaya kavuşacaklar" ifadelerini kullandı.

İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise bütün amaçlarının insanların hayır duasını alabilmek olduğunu belirterek, "Huzurevinde önceliğimiz bakıma muhtaç kimsesiz yaşlılarımızın burada barındırılması olacak. Binayı bizim yaptığımız bölümden sonraki kısmını Büyükşehir Belediyesi tamamlıyor bittiğinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne devir edeceğiz. İnşallah bir ihtiyaç sahibinin duasını alabilirsek o bizi bahtiyar edecek. İnşaat hızlı bir şekilde devam ediyor, bu sene sonunda inşallah bitecek. Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyor hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Anlayan Enver Yılmaz Fatsa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title