Haberler

Fatsa'da Vergi Haftası Kutlaması

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Vergi Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, ardından kurum ziyaretleri yapıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Vergi Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, ardından kurum ziyaretleri yapıldı.

Hükümet Konağı Meydanı'nda anıta çelenk sunulmasının ardından Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı, Vergi Dairesi çalışanları ile birlikte Vergi Haftası nedeniyle Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret etti.

Amaçlarının kamuoyunu vergi ödeme noktasında bilgilendirmek olduğunu söyleyen Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı, 24 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Vergi Haftası etkinliklerinin kutlandığını belirterek, "Vergi Haftası çerçevesinde bir dizi etkinliklerimiz var. Bizim de Vergi Dairesi olarak etkinliklerimiz var. Verginin bu haftada tüm kesimlere benimsetilmesi için kutlamalarımız devam ediyor. Bunlardan birisi de ilçemizde bulunan mülki amirlerimizi ziyaret etmek. Hafta ile ilgili kendilerine bilgi vermek istedik" dedi.

Vergi Haftası münasebetiyle yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Mehmet Yapıcı, "Vergi Haftası kutlu olsun. Vergiler bir memleketin gelirini oluşturur. Vergi dairesinde çalışan kişiler kutsal bir görevi yapıyorlar. Fatsa ilçemizin vergi toplaması bakımdan çok iyi yerlerde olduğunu biliyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yapıcı Cihan Sarı Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title