Haberler

Evlenmek için arabasına verdiği ilan bin pişman etti: Eş ararken belamı buldum

Güncelleme:

Antalya'da 2 sene önce arabasının arkasına verdiği ilan üzerine tanıştığı kadınla evlenen 68 yaşındaki adam şimdi çok pişman. Eşinin evlendikten 32 gün sonra kayıplara karıştığını söyleyen adam boşanmanın yolunu arıyor. Talihsiz adam "Eş ararken belamı buldum" dedi.

Antalya'da 2 yıl önce otomobilinin arkasındaki ilanla aylarca eş arayan Bahtiyar Doğan (68), nikah masasına oturduğu Güler G. (68) tarafından 32 gün sonra terk edildi. 2 yıldır Güler G.'ye ulaşamayan ve boşanmak için mücadele eden Doğan, "Bu kadından boşanmak için Allah'a yalvarıyorum. En azından soyadımı ondan kurtarmak istiyorum. Eş ararken belamı buldum" dedi.

Emekli taksi şoförü Bahtiyar Doğan, 2017 yılında otomobilinin arka camına yazdığı '65 yaşındayım. Emekliyim, evim var, arabam var. Yaşıma uygun Allah'tan korkan bir eş arıyorum' ilanıyla aylarca kendine eş aradı. 16 yıldır bekar olduğunu, gönlünün sultanını bulmak için bu yöntemi bulduğunu anlatan Doğan, 2018 yılında kendisini arayan Güler G. ile tanıştı. Çift daha sonra evlenmeye karar verip, 12 Ağustos 2018 tarihinde nikah masasına oturdu.

Evlenmek için ilan vermişti, şimdi boşanmanın yolunu arıyor

'ZİYNET EŞYALARINI ALIP KAÇTI' İDDİASI

Bahtiyar Doğan, Güler G.'nin nikahın ardından maddi anlamda çok sayıda istekte bulunduğunu ve birçoğunu karşılamakta zorluk çektiğini söyledi. Güler G.'den sadece kendisine arkadaş olmasını istediğini anlatan Doğan, evlendikten 32 gün sonra yine yalnız kaldı. İddiaya göre Güler G., Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan bir yakınının yanına ziyaret için gideceğini söyleyerek Bahtiyar Doğan'ın yanından ayrıldı. Fethiye'ye giden G. ile telefonda konuşan Doğan, daha sonra görüşmek için Fethiye'ye gitti ama Güler G. bir sebep göstermeksizin kendisiyle görüşmek istemedi.

Evlenmek için ilan vermişti, şimdi boşanmanın yolunu arıyor

ANLAŞMALI BOŞANMAK İSTİYOR

Resmiyette eşi olarak görünen Güler G. ile 2 yıldır hiçbir şekilde görüşemediğini anlatan Bahtiyar Doğan, evlenmek için aylarca çaba harcayıp, bulduğu eşinden şimdi boşanmak için çaba harcıyor. Boşanmak için avukatlarla görüştüğünü, ancak tek taraflı dava açılırsa bu davanın yıllarca süreceğini, o nedenle avukatların anlaşmalı boşanma yoluna gidilmesi gerektiğini tavsiye ettiğini kaydeden Doğan, anlaşmalı boşanmaya da Güler G.'nin sıcak bakmadığını ifade etti.

Evlenmek için ilan vermişti, şimdi boşanmanın yolunu arıyor

"EŞ ARARKEN BELAMI BULDUM"

Herkesin evlenmek için çaba gösterdiğini, kendisinin boşanmak için uğraştığını anlatan Doğan, "Bu kadından boşanmak için Allah'a yalvarıyorum. En azından soyadımı ondan kurtarmak istiyorum. Kendisini bulamıyorum bir türlü. Beni tehdit ediyordu, 'Yanlış yaparsan seni yemekle zehirlerim' diyordu. Gerekçesiz bir şekilde gitti. Boşanma davası açarsam benden tazminat talep etmek için bekliyor. Eş ararken belamı buldum" dedi. Doğan, kendisine boşanma davası konusunda destek olup, yol gösterecek bir avukat aradığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fethiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (77)

Arayan Bulur:

Arayan belasını da bulur , mevlasınıda. . Mevlana yönelmen gereken yaşında belana yöneldiğin için tebrik ederim amcacım. . Bu yüzden kendi düşen ağlamasın ;)

36
10
yanıtYanıtla
PATATES BULUCU:

ne belası lan evlenme bu

yanıt6
yanıt3
kemal:

kanunlar düzgün olsa senin mağduriyetini gidermek için boşar, kadını da bulup burnundan fitil fitil getirir ama kanun yokki.

39
5
yanıtYanıtla
Hic54:

İbrahim Tatlıses de 68 yaşında 42 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi.Hic kimse bir şey demiyor.Unluler yapınca her şey mübah oluyor, vatandaş yapınca şöyle böyle deniyor.Amca yalnızlıktan bunalmış.Bir hayat arkadaşı aramış Yöntemi yanlış ama Nasreddin hoca hesabı hırsızın hiç mi suçu yok.Belli ki boşanmayan kadın art niyetli ya tazminat istiyor ya amcanın ölmesini bekleyip mirasi kalsın istiyor.Allah şer insanlardan herkesi korusun.

41
2
yanıtYanıtla
Elif Özarslan:

Boş boş yorum yazmayın demekki adam kendine hayat arkadaşı istemiş suçmu bu sadece yaptığı yöntem yanlış olmuş .

36
3
yanıtYanıtla
cariye kılıklı mal:

bi kadın anca bukadar aşağılanabilir , insan değilmisin körmüsün !

yanıt1
yanıt8
adsız:

neden boşansın ki sen ölsen emekli maaşın ona kalacak. hatta öz olmayan o kadının kızı varsa ona bile kalacak. bu ülkede kadın olmak her zaman kazandırır.

28
5
yanıtYanıtla
mrt:

afferim o kadına çok iyi yapmış. kudurmuş gibi arabalara karı arıyorum yazarsan sonuçlarına bedellerine katlanacaksın dedeeeee

23
9
yanıtYanıtla
KROYA CEVAP:

Yazının anlamını daha anlayamamışsın kro. . . Bulmak için deyil ayrılmak için arıyor.

yanıt1
yanıt8
Birisi:

Millet bas bas bagirir,kadin cinayetleri neden artti diye,erkekler köle ya,

23
9
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title