Haberler

Evden çıkarılan kadın ve 3 çocuğu gece damda, gündüz parkta yaşıyor

Güncelleme:

Antalya'da sebepsiz yere evden çıkarılan ve 3 çocuğuyla ortada kalan kadın, gündüzleri parkta geceleri ise bir hayırseverin açtığı damda uyuyor. Pandemi nedeniyle ev bulamayan kadın, kendilerine yardım edilmesini istedi.

Antalya'da evden çıkarılınca sokakta kalan Dilek Altınbaş (31) ile 3 çocuğu, bir hayırseverin açtığı evin damında yaşamaya başladı. Gece damda uyuyan aile, gündüzü ise parkta geçiriyor. Salgın nedeniyle kimsenin ev vermediğini öne süren Altınbaş, 'çocukları için sıcak bir yuva' istediğini söyledi.

Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi'nde müstakil bir evde 10 ay kirada kaldıktan sonra ev sahibinin çıkarması üzerine sokakta kalan 3 çocuk annesi Dilek Altınbaş, bir hayırseverin izin vermesiyle damda yaşamaya başladı. Geceleri damda geçiren, sabahın ilk ışıkları ile parka giden aile, kendilerine uzanacak yardım eli bekliyor.

Evden çıkarılan kadın ve 3 çocuğu gece damda, gündüz parkta yaşıyor

PANDEMİ NEDENİYLE EV BULAMIYORLAR

Kirayı düzenli ödediği halde sokağa atıldıklarını iddia eden ve evlere temizliğe gittiğini söyleyen Sibel Altınbaş, pandemi nedeniyle de kimsenin kendilerine ev vermediğini öne sürdü. Etrafı açık damda, 12, 9 ve 7 yaşında iki erkek bir kız çocuğuyla 4 gündür büyük zorluk yaşadıklarını anlatan Altınbaş, başlarını sokacak bir evin kendilerine kiraya verilmesini istedi.

"ÇOCUKLARIMA HASTALIK BULAŞSA NE YAPACAĞIM?"

Önceki ev sahibiyle sorun yaşadığını belirten Sibel Altınbaş, "Sonrasında evi boşaltmamı söyledi. 3 çocukla pandemi döneminde ev bulmanın zor olduğunu söyledim. 'Ev bulana kadar bizi çıkartma' dedim ama çıkmam için sürekli baskı yaptı. Baskılara dayanamayıp evi boşalttım. 3 çocuğumla sokakta kaldım. Bir hayırseverin izin vermesiyle damda yaşamaya başladık. Halimiz bu. Gündüzleri parkta kalıyoruz. Akşam olunca da uyumak için buraya geliyoruz. Hastalık her yerde, hijyen yok. Çocuklarıma hastalık bulaşsa ne yapacağım" dedi.

ÇOCUKLAR PERİŞAN

Evsiz kalan çocuklar ise sıcak bir yuva istediklerini belirterek, "Sokaktan kurtulmak istiyoruz. Yardım eli uzatın bize. Sokakta kalmak çok zor bir şey. Allah kimsenin başına böyle bir şey getirmesin" sözleriyle duygularını dile getirdiler.

Dilek Altınbaş, 14 yıllık evlilikten sonra 1 yıl önce eşinden boşandığını ve çocukların kendisinde kaldığını sözlerine ekledi. Altınbaş, konuyla ilgili kaymakamlığa da başvuruda bulunduğunu söyledi.

Evden çıkarılan kadın ve 3 çocuğu gece damda, gündüz parkta yaşıyor

Evden çıkarılan kadın ve 3 çocuğu gece damda, gündüz parkta yaşıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altınova Kepez Haberler

500

Yorumlar (55)

Umut27:

Kocandan ayrılırsan sonucunuda katlanacaksın

7
55
yanıtYanıtla
cem:

boş yapma lavuk. adamın hiç mi suçu yok. ki adam olsaydı çocukları üstüne alırdı

yanıt21
yanıt5
bekleseydi diyorsun:

bir gün içip içip sarhoş olup kadını öldürmesini bekleseydi diyorsun.

yanıt10
yanıt2
Umut27:

Cahit acayip korktum yahu

yanıt2
yanıt5
Koroglu:

Chp belediyesi, akp olsaydi hemen yardim gelirdi bundan emin olun. Chp belediyelerin hepsi off sayt, yolsuzluk dolu. Hepsi hirsiz bu chp itlerinin. Bosu bosuna reise demeyin. 80 yil ulkeye ne kazandirdilar bu soysuz chp!

23
22
yanıtYanıtla
mala bak:

insanda biraz vicdan biraz ahlak birde ALLAH korkusu olurdu bunuda getirip chp bağladınız bu kadar yolsuzluk varken ülkenin fabrikaları limanları en kıymet toprakları sat sat yer bırakmadılar insan lar geçinemiyo intahar ediyo haydi belidiye bakmadı bu ülkeyi yöneten akp baksaydı sanki bu ülkeyi yöneten başkasıda eğer akp o kadar adil dürüst niye kaybeti

yanıt10
yanıt9
Zeynel:

Bu ülkeyi yirmi yıldır AKP iktidar senin 80 yıldediğinde sadece Mustafa Kemal Atatürk ve sol olarak birde rahmetli Ecevit yönetti geriye kalan 80 yılda hep AKP zihniyeti yönetti tarihi bile konuş

yanıt0
yanıt1
FERHAT:

Suriye liye evlerini kiraya vermek için sıraya giren kafir türk milletinden hayır gelmez sana. . . Kars a gel sana ev tapusu verelim. . .

16
18
yanıtYanıtla
nsrn:

sen önce kendi aç karnını doyur.

yanıt1
yanıt0
haydar:

ancak mahalle avratları gibi laf üretiyorsunuz cebinizde akrepmi var eliniz biraz cebinize gitsin ama yemiyor başkası adına çok güzel konuşuyorsunuz

19
10
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title