Haberler

Esra Erol, Eşinin Üçüncü Çocuk Açıklamasını Yalanladı

Güncelleme:

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in bir takipçisinin 'Hamilelik var mı?' sorusuna "Bir tane kız inşallah" yorumu kafaları karıştırdı. Erol ise eşinin yorumunun yanlış anlaşıldığını söyleyerek "Hamile değilim" dedi.

Sosyal medya hesabında verdiği sert cevaplarla adından söz ettiren Ali Özbir, önceki gün kafa karıştıran bir paylaşım yaptı.

Esra Erol'un eşi, bir takipçisinin bebek sorusuna "Bir kız inşallah" diyerek eşinin üçüncü kez hamile olduğunun sinyalini verdi.

"EVET BİR TANE KIZ İNŞALLAH"

İşadamı Ali Özbir'le olan evliliğinde iki erkek çocuğa sahip olan sevilen televizyoncu Esra Erol'un şimdi de bir kız bebeğe hamile olduğu konuşuluyor. Ali Özbir, bir takipçisinin "Sanırım bir hamilelik var" yorumuna, "Evet bir tane kız inşallah" şeklinde cevap verdi.

Esra Erol, Eşinin Üçüncü Çocuk Açıklamasını Yalanladı

"BEBEK YOK"

Esra Erol bu haberin sosyal medyaya düşmesinin ardından jet hızında yanıt verdi. Esra Erol açıklamasında "Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Bebek yok müjde de yok. Allah isteyen herkese nasip etsin" dedi.

Esra Erol, Eşinin Üçüncü Çocuk Açıklamasını Yalanladı

Esra Erol-Ali Öznur çiftinin 8 yaşında İdris Ali, 4 yaşında Ömer Erol isminde iki çocukları var.

Esra Erol, Eşinin Üçüncü Çocuk Açıklamasını YalanladıÖmer ve İdris Ali

Esra Erol, Eşinin Üçüncü Çocuk Açıklamasını Yalanladı

Esra Erol, Eşinin Üçüncü Çocuk Açıklamasını Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Özbir Esra Erol Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

havuç:

iyi yere kapak attı doğurdukça doğuruyor :)

5
5
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Sende doğur tutanmı var

yanıt1
yanıt3
nurcan:

ah keşke olsa bir kız ne kadar güzel olur

4
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu artist tayfası olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu diye düşünüyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Vjv:

Eşi de ortaya laf atiyor hemen haber oluyor ne komiksiniz ya:) Maytap geciyo ama belliki istiyor beklemedeler Allah herkesin gonlune gore versin

7
1
yanıtYanıtla
can:

esra hanim büyük aile iyidir pisman olursun araya sok güzel bir kiz yakisir hem anneye hem babaya zor ama imkansiz degil

2
1
yanıtYanıtla
Yakında:

Duyduk duymadık demeyin türkiye antatikte us kurmuş bundan sonra iş siz lik biter ülkenin geliri artar her şey iyi olacak ucuzluk gelecek maaşlar iki katına çıkar herkes zengin olacak trafik sorunu olmayacak konutlar saglamlasacak depremde olmayacak oh ne guzel keşke daha ev el antatikte us kurul saydi

0
3
yanıtYanıtla
fuat erdem:

allah sizi nazarlardan korusun artı başarı hep seninle olsun

2
1
yanıtYanıtla
Zalima:

Bakabilecek olan üç çocuk yapsın tabii ki. Kız ve erkek olması önemli değil, sağlıklı olsun.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızıyazın:

Esra Erol bunlar küçük kene olsun birtane daha bakilerde pişman olursun hemde kız çocuğu ikincinin arkası kız gözüküyor İnan bak çocuğunun yüzbiçiminden belli oluyor hem arayı soğutma ikincinin yüzü değiştikçe bu olasık kayboluyor. İstemezmisin etek giydirmeksaçını iki kuyruk yapmak. Kız çocukların kıyafeti dahabir güzel herşey yakışıyor hem sana arkadaş yoldaş yardımcı olur. ilerde pişman olacağın kesin ben sana söyleyim . Kız çocukları daha bir tatlı oluyor. Kucağına alınca anlarsın

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title