Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, kırsalda yaşayan vatandaşların sağlık kontrollerini yaptı.

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, kırsalda yaşayan vatandaşların sağlık kontrollerini yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kozlubel Mahallesi'nde yapılan sağlık taramasında vatandaşlar kontrolden geçirildi.

Mahalleye gelen ekipler, kontrol ettikleri vatandaşlarla ilgilenerek sorunları dinledi.

Tansiyon, şeker gibi hastalıklar başta olmak üzere birçok rahatsızlığın kontrolünün yapıldığı taramalarda, gerekli uyarılar ve yönlendirmeler de yapılıyor.

Kent ve Kültür Söyleşileri'ne Latife Tekin konuk oldu

Tepebaşı Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen Kent ve Kültür Söyleşileri'nin bu ay konuğu Türk edebiyatının önemli isimlerinden yazar Latife Tekin oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen söyleşiye konuk olan Latife Tekin ile "Yeni Bir Başlangıç İçin Kopuş" başlığı altında edebiyattan kültüre doyumsuz bir sohbet gerçekleştirildi.

Tekin, "Sevgili Arsız Ölüm", "Buzdan Kılıçlar", "Ormanda Ölüm Yokmuş", "Unutma Bahçesi", "Rüyalar ve Uyanışlar Defteri" adlı kitaplarının oluşturulma süreci, dil ve konuları hakkında soruları da yanıtladı.

Gökkuşağı 2 Kafe ve Alzheimer Merkezi'ne ziyaret

İzmit Belediyesi, Tepebaşı Belediyesinin Gökkuşağı 2 Kafe ile Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Alzheimer Merkezi ve montaj atölyesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sinem Gülenç, Sosyolog Burcu Öztürk ve Sosyal İşler Birimi'nden Mutlu Serdar, Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı 2 Kafe ve Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Alzheimer Merkezi ile montaj atölyesini ziyaret ederek burada çalışan engelli bireylerin çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldu.

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Kemal Yıldırım, Gökkuşağı 2 Kafe'de çalışan engelli bireylerin çalışmaları ve hayata geçirilen projelerle ilgili olarak, konuklara bilgi verdi.

Denetimli Serbestlik Yasası için protokol imzalandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Eskişehir Kent Konseyi Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak cezasının bir bölümünü kamu yararına çalışarak geçiren hükümlüler için protokol imzaladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, imzalanan işbirliği protokolleri ile eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında belediye ve Kent Konseyi yükümlülere yönelik olarak seminer çalışmaları, kurs faaliyetleri gerçekleştirilecek ayrıca kamu yararına ücretsiz çalışma yükümlülüğü olan kişiler belediye ve bağlı birimlerinde çalıştırılacak.

Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Eskişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Nazmiye Albayrak da, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

İzmit Belediyesi Latife Tekin Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title