Haberler

Tarlada bulunan kemikler kan donduran cinayeti aydınlattı! Tecavüze uğrayan çobanın intikamı acı olmuş

Güncelleme:

Eskişehir'de bir çoban, aynı çiftlikte çalıştığı bir başka erkek tarafından tecavüze uğradı. Durumu tekrarlamak isteyen şahsı av tüfeği ile öldüren çoban, cansız bedeni 1 km uzağa taşıyıp gömdü. Cinayetten 5 ay sonra bulunan kemikler, kriminal inceleme sonucunda olayın aydınlatılmasını ve çobanın her şeyi itiraf etmesini sağladı.

Eskişehir'de cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile iş arkadaşı tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen ve yaklaşık bir kilometre taşınarak gömülen yabancı uyruklu şahsın kemik parçaları olaydan 5 ay sonra bulundu, kriminal inceleme sonucu 13 ay önce işlenen cinayet aydınlatıldı.

KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN ÇOBANI ÖLDÜRDÜ

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde 21 Kasım 2019'da bir çiftlikte çobanlık yapan yabancı uyruklu Übeydullah M. işlerinde kendisine yardımcı olması için bir eleman alınmasını istedi. İşe alınan yabancı uyruklu Komak Bay ile aynı evde kalmaya başlayan Übeydullah M. ilk gece iddiaya göre Komak Bay'ın cinsel saldırısına uğradı. Ertesi gün yine cinsel saldırıya uğrayan Übeydullah M. üçüncü gün cinsel saldırıya devam eden Komak Bay'ı av tüfeği ile karnından vurarak öldürdü.

KAFATASI VE KEMİKLERİ 5 AY SONRA BULUNDU

Çobanlık yapan bir başka vatandaş, 11 Nisan 2020'de Mihalıççık ilçesi Gür mevkiinde insana ait olabileceği düşünülen kafatası buldu. Kafatasını görünce şaşıran çoban durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Bir anda ortadan kaybolduğu bilinen Komak Bay'ın kemikleri olabileceğinden şüphelenen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, şahsın eşyaları ve kemik parçalarını kriminal incelemeye gönderdi. JASAT ekiplerinin çalışmaları sonucunda Komak Bay'ın kaybolduğu gün kapanan cep telefonuna, 2020 yılı Ocak ayında Übeydullah M.'nin sim kartının takıldığı tespit edildi. Kriminal incelemeye gönderilen kıyafetler ve kemiklerin DNA testinde Komak Bay ile eşleşmesi üzerine olayın şüphelisi Übeydullah M. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan Übeydullah M. Komak Bay'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Tarlada bulunan kemikler kan donduran cinayeti aydınlattı! Tecavüze uğrayan çobanın intikamı acı olmuş

CANSIZ BEDENİ BİR KM SIRTINDA TAŞIMIŞ

Übeydullah M.'nin jandarmaya verdiği ifadesine göre; çobanlık yaptığı yerde kendisine yardımcı olması için Komak Bay işe alındı. Komak Bay, kaldıkları çoban evinde işe girdiği ilk iki gece Übeydullah M.'nin odasına zorla girerek kendisine cinsel saldırıda bulundu. Cinsel saldırısını üçüncü gece de tekrarlamak isteyen Komak Bay, Übeydullah M.'nin odasına gene zorla girdi. Kendisini savunmak isteyen Übeydullah M., av tüfeğiyle karnına ateş ederek Komak Bay'ı öldürdü. Öldürdüğü Komak Bay'ı sırtında taşıyarak, yaklaşık bir kilometre ilerideki kanalın yanına gömen ve üzerini toprakla kapatan Übeydullah M., hiçbir şey olmamış gibi bulunduğu ilçede çobanlık yapmaya devam etti.

Öte yandan Komak Bay'ın cesedinin tamamına ulaşılamazken, zanlı Übeydullah M. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mihalıççık Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (117)

kombata:

turkiye sınırları yol gecen hanı gibi oldu içişleri bakanı da işleri haric bütün işlere el atıyorrr hani bizde bir söz varya sahibine yaramayan adam turkiyede ne bu öyle .

61
20
yanıtYanıtla
TTYTTYY:

ERKEK ERKEĞE YAPILAN ŞEYLER ZATEN YAPMAYAN KİM VARKİ OLAĞAN ŞEYLER FANTAZİ SONUÇTA

6
71
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Çokta doğru gizli saklı tam gaz devam ediyor lar zaten sağda solda

yanıt9
yanıt4
ads:

Gerzekmisin sen arkadaşım

yanıt23
yanıt3
Abc:

Ne diyon la sen değişik

yanıt23
yanıt2
Salih:

Çüşşş

yanıt6
yanıt0
Ali Osman Karabulut:

cezadan yırtmak için hikaye yazmış. öldürdüğü adamı bir km sırtında taşımış o kadar güçlü adam tecavüze uğrarken niye karşı koymamış. adam ölü ne söylersen o ölü konuşacak değil ya. . . pislikler

60
13
yanıtYanıtla
Deli Dumrul:

Aynı şeyi düşündüm. Tamamen uydurulmuş bir hikaye.

yanıt26
yanıt7
Kadriyebjlk:

Boş yapmayın bı yaa ..Bunun tıbbı denetiminde çıkar zatennm

yanıt1
yanıt0
zaten nüfusumuz kalaba:

bu yabancı demiyeyim de orta doğu ülkelerinden bolca gelenler yüzünden ülkemdeki siyasilarden nefret eder hale geldim nedir siyasilerimizin bu konuda bu kadar vurdum duymazl aymaz umursamaz oluşuna hayret ediyorum artık çekilemeyecek hale geldi bu yabanılar konusu her köşe bucakta sayıları çok fazla arttı bütün vatandaşlarımız şıikayetçi bunlardan Allahınızı severseniz şu konuya el atın yorganını kapan geliyor yeter artık birileri bu duruma artık bir DUR desin

62
2
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title