Haberler

Eskişehir - Bakan Avcı'yı Belediye Önünde Böyle Beklediler

Bakan Avcı'yı belediye önünde böyle bekledilerKültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'in Alpu İlçesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Avcı'yı belediye önünde böyle beklediler

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'in Alpu İlçesinde incelemelerde bulundu. Avcı, kendisini belediye binası önünde tek sırıya girip bekleyenlerle tek tek tokalaştı.

Bakan Nabi Avcı, Alpu İlçesinde ilk olarak Belediye Başkanı Rafet Demirtaş'ı ziyaret etti. Avcı, kendisini belediye binası önünde tek sırıya girip bekleyenlerle tek tek tokalaştı. Belediye binası içerisindeki folklorcu kız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Avcı yaptığı konuşmada Eskişehir'in tüm ilçelerini ziyaret edeceğini söyledi. Avcı şöyle devam etti

Epeyden beri planladığımız ilçe gezileri programımız vardı. Maalesef araya giren bir takım şeyler sebebiyle yazın onları tam manasıyla gerçekleştiremedik. Şimdi önümüzdeki günlerde, bütün ilçelerimizi teker teker ziyaret edip, hem orada başlatılan işler ne durumda Biten işler ne durumda Yeni başlatacağımız işler ne durumda İhtiyaçlar ne durumda Bunları yerel yönetimlerimizle görüşerek yapılacaklarla ilgili yol haritamızı tazeleyelim diye bugün Alpu'yla başladık.

Bakan Nabi Avcı, belediye ziyaretinin ardından Vali Azmi Çelik, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ile birlikte Alpu İlçesinde yapımı devam eden Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi'nde (URAYSİM) incelemelerde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rafet Demirtaş Eskişehir Nabi Avcı Alpu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title