Haberler

Eşini ve Kızını Öldüren Adam Yakalandı

Antalya'da eşini ve kızını öldüren adam yakalandı.

Antalya'da eşini ve kızını öldüren adam yakalandı. Zanlının cinayetin ardından intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz cumartesi gecesi, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi' 1043 Sokak'ta meydana geldi. Şoförlükten emekli olan 54 yaşındaki Sertok Özen, bir süre önce kredi çekerek ev satın aldı. Krediyi ödemekte zorlanan ve alkol bağımlısı olduğu iddia edilen Sertok Özen, gece yarısı alkollü geldiği evinde tartıştığı eşi Hanife Özen'in(47) başına, üniversite öğrencisi kızı Esra Özen'in(23) ise boğazına tüfekle ateş etti. Anne kız, olay yerinde yaşamını yitirirken Özen, yakın mahallede oturan bacanağı Osman Göçer'in evine gitti. Göçer, Özen'in tehditle doğrulttuğu ruhsatsız av tüfeğini ani bir hareketle aldı. Anne kızın cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Serik ilçesinde toprağa verildi. Sertok Özen'in kaçmasının ardından titiz bir çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin aracıyla gideceği arkadaş çevresini ve plakasını kamera sistemlerinden takibe aldı. Ekipler, Özen'in Döşemealtı ilçesi Kovanlık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda aracının içinde saklandığını belirledi. Tüm güvenlik önlemlerini alan ekipler, dün saat 17: 20'de operasyonla Sertok Özen'i gözaltına aldı. Zanlının intihar amacıyla ilaç içtiği fakat başaramadığı öğrenildi.

Emniyette ifadesi tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının 90 bin TL kredi çektiği ve bu parayı ödeyememesi nedeniyle aile içinde tartışma yaşadığı alkolün de etkisiyle karısı ve kızını öldürdüğü ileri sürüldü.

(İsa Akar-Adem Akalan/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Göçer Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title