Haberler

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan küstah tehdit: Türkiye Azerbaycan'a destek veriyor, karşılık vereceğiz

Güncelleme:

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'yi hedef aldı. Türkiye'nin Azerbaycan'a destek verdiğini belirten Paşinyan, bu duruma karşılık vereceklerini ifade etti.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Azerbaycan'ı sınırlarını genişletmeye çalışmakla suçladı. Azerbaycan'ın Türkiye'nin askeri desteğini aldığını belirten Paşinyan, "Bu duruma karşılık vereceğiz" dedi.

Paşinyan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, " Azerbaycan, Türkiye'nin politik ve askeri desteğiyle Ermenistan topraklarına karşı coğrafik düşmanlığını genişletiyor. Ermenistan, Azerbaycan'ın bölgesel güvenlik ve barışı baltalayan tüm teşebbüslerine gerekli askeri ve politik cevabı verecektir" ifadelerini kullandı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'dan küstah tehdit: Türkiye Azerbaycan'a destek veriyor, karşılık vereceğiz

300 TERÖRİSTİ SINIRDA EĞİTİM İÇİN KULLANDILAR

Öte yandan Ermenistan'ın, Azerbaycan'a saldırı öncesinde temmuz ayında terör örgütü PKK ile anlaştığı ortaya çıktı. 300 teröristi otobüslerle Azerbaycan sınırına taşıyan Ermenistan bu teröristleri kendi askerlerini eğitmek için kullandı.

HAYATINI KAYBEDEN SİVİLLERİN SAYISI 12'YE YÜKSELDİ

Ayrıca, Ermenistan'ın Azerbaycan'a gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda hayatını kaybeden sivillerin sayısı 12'ye, yaralıların sayısı ise 35'e yükseldi.

BÖLGEDEKİ SON DURUM

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri işgal altındaki topraklarını geri almayı sürdürüyor. Birçok hakim tepede kontrolü sağlayan Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, Seyid Ahmetli, Karahanbeyli ve Kend Horadiz köylerini geri aldı.

Son olarak iki tankı daha vuran Azerbaycan ordusunun, imha ettiği zırhlı araç sayısı 30'a yaklaştı. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin harekatı başarıyla devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ermenistan Azerbaycan Twitter Türkiye Haberler

500

Yorumlar (109)

MUSTAFA:

ADİ KÖPEKLER SİZ TERÖRİSTLERE YARDIM EDİNCE İYİDE BİZ GARDAŞLARIMIZA YARDIM EDINCEMI KOTU SOYSUZ KÖPEKLER HEPINIZİ YERLE BİR EDERİZ AKILLI OLUN ESKİ TÜRKİYE YOK GÜÇLÜ TÜRKİYE VAR

39
6
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Yahu düşmanlık yapmanın ve savaşmanın bile usulü ve şerefi vardır. Bu heriflerde bu da yok. Çiklet gibi yapışıyorlar.

29
3
yanıtYanıtla
Sarsılmaz:

Gel de gör ebeni

29
2
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN HİLMİ ÇAKIR:

PAŞİNYAN Bİ KARŞILIK VERMEYE KALKINDA 1 GECE DEN DAHA AZ VAKİTTE SİZİ HARİTADAN SİLELİM ZATEN CANIMIZ SIKILIYOR İYİCE DARLANMIŞIZ BARİ BİZE OYUN ÇIKAR

19
6
yanıtYanıtla
Berk:

Aynen

yanıt4
yanıt0
Kayıhan oğullarından Arslanbeğ:

eyvvallah kardaş tercüman oldun dilimize bi tarafda dandik yunan bi tarafta bu zevat zaten içimiz şişmiş korona morna derken bi davransalarda farelen oynar gibi bi eğlenek hele şunlarla .

yanıt0
yanıt0
Serdar:

Önce içimizde ki ermenilerden başlamak lazım

20
4
yanıtYanıtla
Cevap:

Tam Kırk yıl önce başladiniz sanırım, ama halen bitiremediniz.. kiş uykusundamisin sen

yanıt0
yanıt0
Serdar Kardeşş:

Örnek verir misin? Bu kadar emin olarak söylediğin cümleni biraz açar mısın lütfen? Sen her şeyi bütün detaylarıyla görüp bilirken biz cahil halk biraz öğrenelim he ne dersin? He Allah'' ın belası adam he? Anlatır mısın? Konunun, yazdığın yorumla ne alakası var? Nerede okudunuz, ya Allah hepinizi kahretsin ooooof

yanıt0
yanıt5
Ne mutlu Türküm Diyene !!:

Keşke öyle birşey yapsanızda bizde gereğini yapıp sizi haritadan silsek.

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title