Haberler

CHP Bursa Osmangazi İlçesi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın Kimdir?

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Bursa Osmangazi İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Erkan Aydın'ı seçti. Erkan Aydın kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP, Bursa Osmangazi İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Bursa Osmangazi İlçesi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın kimdir?

ERKAN AYDIN KİMDİR?

Başkan adayı Aydın, 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Serbest eczacılık yaptı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernekler, federasyon ve konfederasyonlarda görevler aldı.

BURSA MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

Erkan Aydın, Orhaneli-Keles-Büyükorhan Harmancık ve Osmangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanlığında bulundu. 25 ve 26. Dönemde Bursa Milletvekili seçildi. Dilekçe Komisyonu ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyelikleri bulunuyor. Erkan Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Erkan Aydın Osmangazi Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title