Haberler

Ereğli Tso Başkanı Tetiker Muhasebecileri Kutladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ilçede 4 muhasebecinin bir araya gelerek ortaklık kurmasının önemli olduğunu belirterek kendilerini kutladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ilçede 4 muhasebecinin bir araya gelerek ortaklık kurmasının önemli olduğunu belirterek kendilerini kutladı.

Kdz. Ereğli'de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Kazım Bilgi, Tayfun Biçer, Serdar Uzun ve Metin Bekdaş bir araya gelerek ortak bir müşavirlik bürosu açtı. Açılışa Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Türkiye Haksız Rekabet Kurulu ve İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan, Zonguldak Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Zeki Dirli ile çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve esnaf katıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal açılışta yaptığı konuşmada 4 kişinin bir araya gelerek ortak bir iş yeri açmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek ilerleyen günlerde bu tür ortaklıkların çoğalmasını diledi.

Türkiye Haksız Rekabet Kurulu ve İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan muhasebecilik mesleğinin geleceğinin kurumsal yapılaşmadan geçtiğini söyledi. Muhasebecilerin sadece defter tutan değil aynı zamanda danışmanlık ve denetim yapan meslek mensupları olduğunu ifade eden Arıkan "Bununda güzelliğini bugün burada birlikte yaşıyoruz. Ben dört arkadaşımı yürekten kutluyorum. Ereğli'deki tüm dostlarıma ve Türkiye'deki tüm meslektaşlarıma örnek olmasını diliyorum ve bu dostluklarını ortaklıklarını ömür boyu sürdürmelerini diliyorum" dedi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ise konuşmasında 4 muhasebecinin bir araya gelerek ortaklık kültürünü oluşturmalarının Ereğli açısından önemli olduğunu vurguladı. Tetiker konuşmasında "Burada bugün açılışını yapacağımız bu ortaklık bana göre Kdz. Ereğli ve hatta Türkiye'de örnek olması lazım. Bunun bir tek şekli vardır. Bizim kendi toplumumuzda değer yargılarımızda bir türlü beceremediğimiz ortak akım, birlikte hareket, 'birlikten güç doğar' hadisesinin tamamen havada kalması bu dört kardeşimiz bunu çok iyi başarmışlar. Ben muvaffak olacaklarına inanıyorum. Bu muvaffakiyetlerinin istikrarını diliyorum. Biliyorsunuz istikrar devamlılıktır. İnşallah hayırlara vesile olur. Bol kazançlar dilerken bizim üyelerimize bolda kazanç elde ettirmelerini sağlasınlar" diye konuştu.

Açılışta konuşan Zonguldak Serbest Muhasebeciler Odası Onursal Başkanı Zeki Dirli'de 4 muhasebeciyi kutlayarak başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından muhasebe bürosu dua edilerek açıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Uysal Yaşar Tetiker Zonguldak Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title