Haberler

Erbakan'ın Yeğeni Hatice Münire Özek Vefat Etti

Cenazeden detaylar Milli Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz sahibi Ömer Yüksel Özek'in eşi ve Erbakan'ın yeğeni Hatice Münire Özek, tedavi gördüğü Vakıf Gureba Hastanesi'nde vefat etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Cenazeden detaylar Milli Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz sahibi Ömer Yüksel Özek'in eşi ve Erbakan'ın yeğeni Hatice Münire Özek, tedavi gördüğü Vakıf Gureba Hastanesi'nde vefat etti.57 yaşında vefat eden Özek, 2 yıldır Kolon Kanseri tedavisi görüyordu.Merhumenin cenaze namazı ikindi namazına müteakip Fatih Camii'nde kılındı ve Sakız Ağacı Mezarlığı'nda defnedildi.Cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışman'ı Binali Yıldırım, Eski Kültür Bakanı İsmal Kahraman, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İlahiyatçı Cevat Akşit Hoca, Fatih Erbakan, RTÜK eski Başkanı Zahid Akman, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Mehmet Talu ve Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan'ın yanısıra siyaset ve medya camiasından çok sayıda kişi katıldı. Hatice Münire Özek, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kız kardeşi Atıfet hanım ve Prof. Dr Osman Nuri Çataklı'nın kızıydı.

Kaynak: AA / Güncel

Necmettin Erbakan Milli Gazete Ömer Yüksel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title