Haberler

Engin Altan Düzyatan, farkındalık için çektiği belgeselde çöp topladı

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan, Afrika'daki susuzluğa dikkat çekmek amacıyla yaptığı ilk belgeselden sonra tüm dünyayı bekleyen en büyük tehlikelerden plastik sorununun neden ve sonuçlarını araştırmak için "Sen de Fark Et" adlı yeni belgeselinin çekimlerini tamamladı. Yakışıklı oyuncunun Bangkok'ta çöp topladığı ortaya çıktı

2018 Eylül ayında belgesel ekibiyle birlikte çalışmalara başlayan Engin Altan Düzyatan, 6 aylık ön çalışmanın ardından 1 yıl boyunca dünyanın çeşitli ülkelerinde çekimler yaptı.

BELGESEL İÇİN 6 ÜLKEYİ GEZDİ

Hindistan, Filipinler, Malezya, Tayland, Endonezya'da, plastik nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan yerlere ve dünyanın en kirli nehri olarak adlandırılan Endonezya'daki Citarum'a gitti. Bangkok'ta çöplerle dolu şehir kanallarının temizlenmesi için her gün yapılan temizlik rutinine katılarak çöp temizledi. Aynı zamanda Phuket'te, Mercan Kayalıkları'nda su altı dalışı yaptı.

Engin Altan Düzyatan, farkındalık için çektiği belgeselde çöp topladı

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇACAK

"Sen de Fark Et" belgeselinde plastiklerin, dünyada yaşayan tüm canlıları nasıl etkilediğini gözler önüne seren Engin Altan Düzyatan, bir önceki belgeselin finalinde olduğu gibi bu belgeselin finalinde de bir fotoğraf sergisi açacak.

Engin Altan Düzyatan, "Etrafımız bir kez kullanılmak üzere tasarlanan ve neredeyse anında atılan plastiklerle çevrili... Bu tek kullanımlık plastikler okyanuslarımıza dağılıyor ve deniz yaşamını bitiriyor.

Her gün, sayıları git gide artan ve içleri kamışlar, plastik torbalar ve halatlarla dolu, kuşlar, balıklar ve deniz canlıları ölü olarak kıyılara vurmaktalar. Bu global soruna geleceğimiz, çocuklarımız için farkındalık yaratmak istedim" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Engin Altan Düzyatan Bangkok Eylül Haberler

500

Yorumlar (28)

Kuzeyin beyi:

Kim bu degisik

16
15
yanıtYanıtla
KARAYEL POYRAZ))))))):

ne bileyim, , sorsana kendisine))))))))))))

yanıt0
yanıt0
SENSİN DEĞİŞİK)):

UZAYLI ZEKİYE)))

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

boy boy başka kadınlarla görüntüsü çıksaydı yada sarhoş olarak trafikte yakalansaydı daha mı hoş olurdu? bence kendine yakışanı yapıyor. . . helal olsun. . . duyarlı, boş beyin değil bazıları gibi

29
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Gel bizim çöpleri topla ne işin var oralarda Engin yanyatar?

10
9
yanıtYanıtla
Goktanrı:

Alo Engin.... susuzluk Turkiyede de var kirlilik ve cöp Turkiyede de var . Maksadin bunlara ilgi cekmekmi yoksa ilgiyi kendine cekmekmi. 1 dizide oynadin tuttu baska bi basarin varmi bilmiyorum.

5
6
yanıtYanıtla
Cahillik bedava:

Ya arkadaslar dunya elden gidiyor bu plastik bela sayesinde. Adam karinca misali yapiyor elimden ne geldiyse hesabi. Ben gittigim her yerden toplarim hicte gocunmam hicte utanmam. Benden sonraki nesle birseyler birakmamz lazim.

9
0
yanıtYanıtla
HÜSAMETTİN!!:

EE NE OLMUŞ CEBİM PARA MI GÖRDÜ O 6 ÜLKE GEZİNCE

3
5
yanıtYanıtla
BRO:

Para çok ne yapsın gezecek adam

3
4
yanıtYanıtla
o ne be:

Bunlar hepsi ''ün''ümü nasıl koruyup devam ettirebilirim. malum diriş gitti ya

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title