Haberler

Emin Çınar, Daday ve Devrekani İlçelerini Ziyaret Etti

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, beraberindeki MHP heyeti ile birlikte Daday ve Devrekani ilçelerini ziyaret ederek, seçmenlerle bir araya geldi.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, beraberindeki MHP heyeti ile birlikte Daday ve Devrekani ilçelerini ziyaret ederek, seçmenlerle bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Daday ve Devrekani ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretleri esnasında esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Emin Çınar, 7 Haziran seçimleri sonrası Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden farklı bir algı ortaya konulmaya çalışıldığını ifade etti.

Emin Çınar, "7 Haziran akşamından itibaren toplumda farklı bir algı ortaya konulmaya çalışılıyor. 7 Haziran seçimleri sonrası Sayın Davutoğlu'nun Ülkede eğer belli bir çalışmanın içerisinde netice elde edilmezse bir erken seçimin olası olabileceğini ifade etmesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de Türk Milletinden aldığı yetki noktasında, seçim meydanlarından vatandaşımıza verdiğimiz taahhütler çerçevesinde, kendine göre haklı çizgilerini ortaya koydu. Toplumun genelinin isteği olan ve oluşabilecek bir hükümette mutlaka bu önceliklerin yer almasını gerektiğini düşündüğümüz adımlardı. Seçim beyannameleri vatandaşa yapmayı taahhüt ettiğiniz beyanlardır. Burada esnafıyla, işçicisiyle, çiftçisiyle, genciyle, yaşlısıyla toplumu ilgilendiren, Türkiye'nin yarınlarındaki yapacağınız adımları ortaya koyan maddeler vardır. Sonuç itibari ile bu beyannamelere göre seçmen size oy vermektedir. Genel Başkanımız orada şu ifadeyi kullandı. 3 siyasi partinin beyannameleri birbiri ile örtüşüyor. Olası bir koalisyon hükümetinde bu üç siyasi partinin bir araya gelerek kuracağı güçlü bir iradenin temsil ettiği, 475 milletvekilinin olacağı bir yeni hükümet bu noktadaki adımları çok rahat bir şekilde atabilir diyerek ifade etti. Ama böyle bir çalışmanın neticesinde bir hükümet kurulmama noktasında ortaya koyduğumuz değerler çerçevesinde, gelinecek her nokta 'da MHP'nin elini taşın altına değil, gövdesini taşın altına koyabileceğini belirtti. Maalesef birileri bunu farklı biçimde yorumlayarak seçmenin kafasını bulandırma, geçmişte olduğu gibi bugün de aynı şekilde o siyaseti devam ettirmeye çalışıyor. Hemen akabinde ortaya çıkan tablo MHP kapıları elinin tersiyle itti. MHP hiçbir dönemde kapıları elinin tersiyle iten bir siyasi parti değil ama kendi ilkelerinden, kendi doğrularından asla taviz vermeyen, o doğrular çerçevesinde Türk Milletinin yarınlarının daha güçlü olacağına inanan bir siyasi partidir" diye konuştu.

Emin Çınar'a ziyaretlerinde, MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Sevda Saydam İrgin, MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü, il ve ilçe teşkilatı, Ülkü Ocakları teşkilatı ve ilçe teşkilatları da eşlik etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Emin Çınar Devrekani Daday Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title