Haberler

Elkızı ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ve oyuncuları kimler?

Güncelleme:

Başrollerinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Sedef Avcı'nın yer aldığı FOX TV'nin yeni dizisi El Kızı dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, Elkızı ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ne? Elkızıoyuncuları kimler? Elkızı fragmanı izle! İşte detaylar haberimizde...

ELKIZI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk tanıtımı yapılan Elkızı yakında FOX Tv'de yayınlanacak.

ELKIZI DİZİSİ KONUSU

Sevda Erginci'nin canlandıracağı Ezo isimli genç bir kızın annesinin kaderini yaşaması ve intikamını alması dizinin ana konusu olacak.

Elkızı ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ve oyuncuları kimler?

ELKIZI DİZİSİ HİKAYESİ

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."
Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.
Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.
Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"
Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.
Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

Elkızı yakında FOX'ta!

Elkızı ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ve oyuncuları kimler?

ELKIZI DİZİSİ OYUNCULARI

Projede Erginci'nin yanı sıra Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimler rol alıyor.

Elkızı ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ve oyuncuları kimler?

ELKIZI DİZİSİ KÜNYESİ

YAPIM ŞİRKETİ: NTC MEDYA

YAPIMCI: MEHMET YİĞİT ALP Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

YÖNETMEN: FERİDE KAYTAN

SENARYO: HİLAL YILDIZ

OYUNCULAR:

SEVDA ERGİNCİ,

FİKRET KUŞKAN,

PERİHAN SAVAŞ,

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ,

MÜNİR CAN CİNDORUK,

SEDEF AVCI,

TOPRAK SAĞLAM,

FIRAT DOĞRULOĞLU,

ÇAĞLA ŞİMŞEK,

SİNAN ARSLAN,

PELİNSU ÇİLELİ, Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

MACİT KOPER

ELKIZI DİZİSİ FRAGMANI İZLE!

Elkızı ne zaman başlayacak? Elkızı konusu ve oyuncuları kimler?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title