Haberler

Elif Ece Uzun kimdir? Elif Ece Uzun hayatı ve biyografisi! Elif Ece Uzun kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Elif Ece Uzun, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Elif Ece Uzun hakkında merak edilenler. Elif Ece Uzun hayatı ve biyografisi. Elif Ece Uzun kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Elif Ece Uzun merak konusu oldu. İşte Elif Ece Uzun hakkında merak edilen Elif Ece Uzun kimdir, Elif Ece Uzun hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

ELİF ECE UZUN KİMDİR?

5 Ağustos Adapazarı doğumludur.

Elif Ece Uzun 31 yasındadır. Modellik yapan güzel yarışmacı Artvinli bir Anne ve Rizeli bir babanın kızıdır. Elif Ece Uzun Adapazarı'nda büyüdü. İlkokul ve ortaokulun bir kısmını burada okuyan Elif Ece Uzun , bir kısmını da İzmitte okudu. Ardından ailesiyle Antalya'ya taşındı ve burada Turizm otelcilik lisesinde okurken bir yandan da yerel televizyonlarda programlar yapmaya başlamıştır.

Elif Ece Uzun daha 15 yaşında Best Model yarışmasına katılarak modelliğe ilk adımını attı. Hobi olarak başladığı bu mesleği okulu bitirmesinin ardından 2004 yılında profesyonel olarak yapmaya başladı. Bu sırada İstanbul'a yerleşen Elif Ece Uzun 2003 yılında bir yıl boyunca İletişim Sanatları Akademisi'nde, iletişim sanatları üzerine eğitim aldı. Serap Ezgi, Levent Bitecik ve Gökhan Telkenar gibi hocalardan ders aldığı süreç biter bitmez Şafak Sezer ile Star TVde bir show programı sunmaya başladı. Daha sonra Necmi Yapıcı ile birlikte şaka ve eğlence programı yaptı.

Çarkıfelek'te de Mehmet Ali Erbil'in yardımcısı olan güzel model 2010'da ATV'ye geçerek Klip tv programında snuculuk yaptı. Ardından Sinan Çetin'in okulu olan Plato'da oyunculuk eğitimi alan Elif Ece Uzun Aşk Her Yaşta dizisinde rol aldı. 2013 yılında Vahide Gördüm'ün okulu olan akademi 35,5 da 1 yıl tiyatro eğitimi aldı. Bu tecrübenin ardından 4 yıl boyunca Eti Tutku'nun reklamlarında oynadı, halen modellik sunuculuk ve oyunculuğa devam etmekte.

Elif Ece Uzun 2003 yılında bir yıl boyunca İletişim Sanatları Akademisi'nde, iletişim sanatları üzerine eğitim aldı. Serap Ezgi, Levent Bitecik ve Gökhan Telkenar gibi hocalardan ders aldığı süreç biter bitmez Şafak Sezer ile Star TV'de bir show programı sunmaya başladı.Sonra Kanal 1'de Necmi Yapıcı ile şaka ve eğlence programı sundu. Çarkıfelek programında tobleronda Mehmet Ali Erbil'e eşlik etti. 2010 yılında Atv de Klip TV adlı programı sundu.

Sinan Çetin'in okulu Plato'da oyunculuk eğitimi aldı. Kanal D ekranlarında yer alan Aşk Her Yaşta dizisinde rol aldı. 2013 yılında Vahide Gördüm'ün okulu olan akademi 35,5 da 1 yıl tiyatro eğitimi aldı. Daha sonra bir bisküvi markasının reklam yüzü oldu.Tam bir seyahat tutkunu olduğunu söyleyen ünlü manken son yaptığı seyahatler ile dünyanın 3'te ikisini gördü

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Elif Ece Uzun Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title