Haberler

Elazığ Belediyesi'nden Bir İlk

Güncelleme:

Kent estetik komisyonu kuruldu.

Elazığ'ın daha güzel ve daha modern bir şehir hüviyetine kavuşması için Elazığ Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Elazığ Belediye Meclisi üyeleri bir ilke imza atarak kent geliştirme ve güzelleştirme komisyonunu oluşturdular. Bu kapsamda komisyon üyeleri bugün Başkan Selmanoğlu ve birlikte birim müdürleri birlikte şehrin genelinde bir dizi incelemelerde bulundular.

Yeni oluşturulan Elazığ Belediyesi Meclisi bünyesinde çalışmalarına başlayan kent geliştirme ve güzelleştirme komisyonunun başkanlığını Ümit Öztürk yaparken, komisyonda ayrıca Tuba Demirkıran, Taşkın Kadir Metin, Remziye Can ve Mustafa Gülayağı gibi isimler yer alıyor. Komisyon başkanı ve üyeleri bugün Elazığ Belediyesine ait resmi bir otobüsle Başkan Selmanoğlu ve birim müdürlerinin de katılımıyla şehrin genelinde bir dizi incelemelerde bulunarak tespit edilen eksiklikleri bunları birinci ağızdan, sıcağı sıcağına ilgili birim müdürlerine ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na aktarma fırsatı buldular.

Çabamız daha güzel bir Elazığ için diyen Elazığ Belediyesi kent geliştirme ve güzelleştirme komisyonu başkanı Ümit Öztürk, bugün yapılan gezinin çok verimli geçtiğini belirterek hazırlayacakları raporu Başkan Selmanoğlu'na takdim edeceklerini kaydetti. Komisyon üyelerinden Remziye Can ise incelemeye katılan Başkan Selmanoğlu ve birim müdürlerine teşekkür ederek Elazığ Belediyesinin bugüne kadar güzel işler yaptığını ve bundan sonra daha güzel çalışmalar gerçekleştireceğini söyledi. Elazığ'da eksiklikler kadar güzellikler de var diyen komisyon üyesi Tuba Demirkıran ise yapmış olduğu açıklamada Elazığ Belediyesi'nin bu komisyon sayesinde daha güzel çalışmalara imza atacağını belirtti.

Komisyon olarak bugün bir gezi düzenlediklerini söyleyen Mustafa Gülayağı da önce sorunları tespit edeceğiz daha sonrada bunları çözümü ve daha güzel olması için hep birlikte çaba göstereceğiz derken, komisyon üyelerinden Taşkın Kadir Metin'de inşallah Elazığ'ı hep birlikte daha da güzel bir noktaya taşıyacağız dedi.

Birim Müdürleri ve Komisyon Üyeleriyle birlikte incelemelere katılan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Elazığ Belediyesi bünyesinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtip, meclis üyelerine teşekkür ederken, komisyon da yer alan bayan meclis üyelerine ise ayriyeten teşekkür ettiğini, çünkü bayanların daha estetik gördüklerini söyledi.

Belediye Meclis üyelerinden bu komisyonun kurulması yönünde talep geldiğini ifade eden Başkan Selmanoğlu, bunun yerinde bir çalışma olduğunu ve bugünde komisyon üyeleri ile birim müdürlükleri ve temsilcilerinin katılımıyla bir gezi düzenlediklerini söyledi.

İyinin iyisi, güzelin daha güzelinin olduğunu hatırlatan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, kendilerinin de mükemmeli şehrimize kazandırmak için çalıştıklarını söyleyerek belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Kadir Metin Ümit Öztürk Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title