Haberler

Ankara'da Jeotermal Saha İhalesi Yapılacak

Güncelleme:

Ankara İl Özel İdaresi, jeotermal kaynak ve doğal minarelli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak.

Ankara İl Özel İdaresi, jeotermal kaynak ve doğal minarelli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak.

Ankara İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı'nın, ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara İli, Ayaş İlçesi İlhanköy Köyü, Pınarkaya Köyü, Başbereket Köyü ve Başayaş Köyü, Beypazarı İlçesi Kapullu Köyü, Kızılcasöğüt Köyü,İncepelit Köyü, Kuyucak Köyü, ve Bağözü Köyleri, Etimesgut İlçesi Yapracık Köyü, Güdül İlçesi Meyvabükü Köyü, Keçiören İlçesi Ovacık Köyü, Kızılcahamam İlçesi Seyhamamı Köyü, Bademli Köyü, Bağlıca Köyü ve Çeltikçi Köyü, Gölbaşı İlçesi Bağiçi Köyü alanlarında bulunan Jeotermal kaynak ve Doğal Mineralli Su sahaları ihaleye açıldı.

-İHALE 15 OCAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK-

Jeotermal kaynak arama sahası ihalesi açık teklif usulüyle 15 Ocak 2014 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. İhale için gerekli muhammen bedel 960 bin TL ile 10 bin TL arasında değişecek. Geçici teminat bedeli ise 28 bin 800 TL ile 300 TL arasında olacak. İhale 15 Ocak 2014'te 10.30'da başlayıp 10'ar dakika arayla yapılacak. Şartname ve ekleri Yenimahalle Ankara adresinde bulunan İl Özel İdaresi, Meclis Kararları Daire Başkanlığı İl Encümen Müdürlüğünden 100 TL karşılığında temin edilebilecek veya aynı yerde ücretsiz olarak görülebilecek. Şartname bedeli ilgili bankaya yatırılacak. Teklifler, Yenimahalle Ankara adresinde bulunan Ankara İl Özel İdaresi Meclis Kararları ve Yazı İşleri Daire Başkanlığı Encümen Müdürlüğü'ne 15 Ocak 2014 günü saat 10.15'e kadar verilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin, gerekli belgelerle birlikte, en geç son teklif verme tarih ve saatine kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında teslim etmeleri gerekecek. İhale üzerinde kalan istekli tarafından sözleşme imzalanmadan önce ihale bedelinin yüzde 18'i oranında KDV yatırılacak. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Kızılcasöğüt Beypazarı Kuyucak Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title