Haberler

Eğitimci Yazar Kadir Keskin Uşaklı Öğrencilerle Buluştu

Eğitimci Yazar Kadir Demir, 50 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca edindiği bilgi ve birikimleri öğretmen ve öğrencilerle paylaştı.

Eğitimci Yazar Kadir Demir, 50 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca edindiği bilgi ve birikimleri öğretmen ve öğrencilerle paylaştı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Kız Meslek Lisesi toplantı salonunda düzenlenen seminerde Eğitimci yazar Kadir Keskin, meslek hayatındaki birikimlerini öğretmen ve öğrencilerle paylaştı. Seminere; İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere ailelerinin ve öğretmenlerinin uyarılarını uymalarını tavsiye eden Keskin, genç yaşlarda hata yapan bir çok insanın ilerleyen yıllarda büyük bedeller ödemek zorunda kaldığını örneklerle anlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Butlu ise öğretmenliğin ham maddesinin insan olduğunu anlatarak, "İnsanı şekil veren öğretmenlerimiz daima öğrencilerine doğru yolu gösterir" dedi.

Eğitimci Yazar Kadir Demir'in ortaokuldan öğretmeni olduğunu da belirten Ömer Bulut, konuşmasında benzer seminerleri düzenlemeyi sürdüreceklerini söyledi. Yaklaşık 30 yıllık bir eğitimci olduğunu da söyleyen Ömer Bulut, " İnsanı eğiten, bir anlamda şekil veren öğretmenlerimizi gereken değeri vereceğiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerine her zaman doğru yolu göstermektedir. İnsanlar hayatlarında olumlu ve olumsuz etki yapanları hiçbir zaman unutmazlar. Öğretmenler hayatımızda olumlu etki yapan insanlardır. Bu yüzden yıllar sonra dahi karşılaştığımızda hatırlar saygı ve sevgi gösteririz. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür seminerlere devam edeceğiz" dedi.

Eğitimci Yazar Kadir Keskin ise 50 yıllık öğretmenlik hayatında edindiği bilgi ve birikimleri öğrencilere aktardı. Öğrencilere "Gerçeklere gerçekçi bakış" konusunu işleyen

Keskin, 49 yıl öğretmenlik yaptığını, ibretlik olaylara şahit olduğunu belirterek, bu olayları ve alınması gereken mesajları öğrencilere örneklerle anlattı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kadir Keskin Ömer Bulut Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title