Haberler

Şalpazarı Müftülüğü'nde Hafızlık İcazet Merasimi

Güncelleme:

Şalpazarı Müftülüğüne bağlı Sütpınar Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenci mezun oldu. Öğrenciler için Sütpınar Mahallesi Yeni Cami'nde 'Hafızlık İcazet Merasimi' düzenlendi. Törene katılan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, insanların Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek kadar hayatına da tatbik etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Şalpazarı Müftülüğüne bağlı Sütpınar Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenci mezun oldu.

Öğrenciler için Sütpınar Mahallesi Yeni Cami'nde "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Törene katılan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, insanların Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek kadar hayatına da tatbik etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Yıldırım, insanın hayatını Kur'an'a göre şekillendirmesi gerektiğini belirterek, "Kur'an bu topraklarda her daim öğrenilmeye ve öğretilmeye devam edecektir. Hafızlarımızın sayısının artması dileğiyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Katılımcıların da söz aldığı törende Vali Yıldırım, hafız olan öğrencilere belgelerini takdim etti.

Törene, Şalpazarı Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İl Müftüsü Selami Aydın, Prof. Dr. Mustafa Ağırman ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Eğitim

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Yeni Cami Şalpazarı Trabzon Cami Aziz Eğitim Toplum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title