Haberler

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kolukısa

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa'nın konuşması Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kolukısa: -"Yüksek siyaseti beceremediği için alçak siyaset peşinde koşarak, kazdığı çukurlarla insanımızı mağdur ederek, bu ülkenin birliğini ve beraberliğini hedef alan içerideki ve dışarıdaki tüm terör odaklarını ve onların ırgatlarını Edirne'den lanetliyorum" Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, "Yüksek siyaseti beceremediği için alçak siyaset peşinde koşarak, kazdığı çukurlarla insanımızı mağdur ederek, bu ülkenin birliğini ve beraberliğini hedef alan içerideki ve dışarıdaki tüm terör odaklarını ve onların ırgatlarını Edirne'den lanetliyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa'nın konuşması Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kolukısa:

-"Yüksek siyaseti beceremediği için alçak siyaset peşinde koşarak, kazdığı çukurlarla insanımızı mağdur ederek, bu ülkenin birliğini ve beraberliğini hedef alan içerideki ve dışarıdaki tüm terör odaklarını ve onların ırgatlarını Edirne'den lanetliyorum"

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, "Yüksek siyaseti beceremediği için alçak siyaset peşinde koşarak, kazdığı çukurlarla insanımızı mağdur ederek, bu ülkenin birliğini ve beraberliğini hedef alan içerideki ve dışarıdaki tüm terör odaklarını ve onların ırgatlarını Edirne'den lanetliyorum" dedi.

Kolukısa, Eğitim Bir Sen Trakya Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen il divan toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin zor zamanlardan geçtiğini kaydetti.

Kolukısa, "Ülkenin farklı noktalarında ihanete niyetlenmiş bedbaht insanlarla, onların iş birlikçisi dış güçler tarafından canlarımız yakılıyor, insanlarımız yok ediliyor, memleketimizin çeşitli noktalarında maalesef bombalar patlatılıyor. Bu hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, tedavisi devam eden yaralılarımıza şifa ve geride kalan yakınlarına Allah'tan sabır niyaz ediyorum. Yüksek siyaseti beceremediği için alçak siyaset peşinde koşarak, kazdığı çukurlarla insanımızı mağdur ederek, bu ülkenin birliğini ve beraberliğini hedef alan içerideki ve dışarıdaki tüm terör odaklarını ve onların ırgatlarını Edirne'den lanetliyorum" diye konuştu.

Türkiye'de sendikacılığın çok eski olmadığını, işçilere verilen sendikacılığın memurlara verilmediğini dile getiren Şükrü Kolukısa, şunları söyledi:

" Türkiye'de memurlara örgütlenme hakkı sadece 1961 anayasasında verildi, o da riskli ve tehlikeli bulunduğu için altı ay sonra tekrar ilga edildi ve esirgendi. Bu ülkede memurlar örgütlenerek halk mücadelesi vermekten her zaman uzak tutuldu. Sendikalar kurulduğunda darbeler yapıldı. Her on yılda bir yaptıkları darbelerle sivil toplumun, sivil insiyatifin yöneticilerini gönderdiler, mal varlıklarına el koydular ve onların milletin bağrında filizlenmesine ve yeşermesine fırsat ve imkan vermediler. Türkiye'de sendikal mevzuat 2001 yılında tesis edildi. 2001 yılından 2016 yılına geldiğimizde biraz önce o tanıtım filmimizde izlediğiniz bütün bu her şey sizlerin emeği sayesinde 15 yılda gerçekleştirildi. Daha yolumuz uzun."

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Kolukısa Türkiye Politika Güncel Haberler

title