Haberler

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi'nden Azerbaycan'a destek

Güncelleme:

Ermenistan'ın 30 yıldır Azerbaycan topraklarındaki Karabağ bölgesini işgal ettiğini belirten Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, "Hür ve müstakil Azerbaycan'a karşı emperyalizmin aparatı Ermenistan'ın yürüttüğü 'terör' politikalarını telin etme ve her ne koşulda olursa...

Ermenistan'ın 30 yıldır Azerbaycan topraklarındaki Karabağ bölgesini işgal ettiğini belirten Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, "Hür ve müstakil Azerbaycan'a karşı emperyalizmin aparatı Ermenistan'ın yürüttüğü 'terör' politikalarını telin etme ve her ne koşulda olursa olsun kardeşlerimizin yayında olma irademizi kesin ve keskin bir kararlılıkla beyan ediyoruz" dedi.

Azerbaycan'a destek mektubu

Sendika olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e ve Hemkarlar İttifakı Konfederasyonu Başkanı Settar Mehbaliyev'e destek mektubu gönderdiklerini hatırlatan Başkan Miran, mektupta Memur-Sen ailesinin kardeşlik tavrının ve iradesinin doğal sonucu olarak Azerbaycan Hemkarlar İttifakı Konfederasyonu'nun aldığı her karara, yürüttüğü her çalışmaya, deklare ettiği her iradeye paydaş olunacağının vurgulandığını söyledi.

Ermenistan'ın gerçekte devlet olma vasfından uzak, terör örgütü gibi davranmayı tercih eden aparatif bir organizasyon olduğunun altını çizen Miran sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçmişten bugüne Azerbaycan'a yönelik saldırıların kökeninde de bu vasfı bulunmaktadır. İnsani diplomasi, insan onuru odaklı tepki ve özgürlük temelli emek hareketi kimliklerimizle, hepsinden öte kardeşliğimizle Ermenistan'ın vahşetine karşı yanınızda olmaktan, bu kini sonuçsuz bırakacak desteği vermekten ve uluslararası zemindeki ikircikli tutumu bertaraf edecek ortak çalışmalar yürütmekten ancak onur ve gurur duyarız Azerbaycan'ın egemenlik hakkını kullanması noktasındaki güçlü iradesini destekliyor, Can Azerbaycan'ın bu mücadeleden zaferle çıkacağına inanıyor, bunun için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu milletimizin huzurunda ve tarihin eşiğinde bir kez daha deklare ediyoruz. Dualarımız ve desteğimiz Azerbaycan'ın zaferi için" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Bir Sen Ermenistan Azerbaycan Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title