Haberler

Egenin Efeler'i Kupaları ile Birlikte Başkan Özakcan'ı Ziyaret Etti

Aydın Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği, kazandıkları Ege Bölge Birinciliği kupasıyla Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği, kazandıkları Ege Bölge Birinciliği kupasıyla Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği yarışmacıları; Efeler Belediyesi, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) iş birliği ile düzenlenen 'Halk Oyunları Aydın Grup Yarışması'nda, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz Dalında Ege Bölge Birincisi oldu.

Efeler Gençlik Spor Kulübü Derneği Antrenörü Süleyman Durmuş, Beden Eğitimi Öğretmeni Tarık Kovank ile öğrenciler Atakan Han, Baran Yiğit ve Servet Uçar kupalarıyla birlikte Başkan Özakcan'ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak, Efeler İlçesini, Aydın'ı ve Ege Bölgesi'ni Türkiye Finallerinde temsil edecek olan öğrencilere başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mesut Özakcan Türkiye Aydın Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title