Haberler

Edremit'te 24 Makaslı Açılış

Ak Parti Edremit ilçe Başkan yardımcısı Hasan Bülent Şamlı ve İbrahim Sakallı ortaklığında kurulan Körfez Nidüs İnşaat'ın seramik mağazası showroomu, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

İlçe protokolü buluşturan açılış törenine, AK Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Kamil Saka, Müftü Sait Emin Arvas, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, daire amir, müdürleri ve kalabalık davetli topluluğu ile basın mensupları katıldı.

İş adamı Hasan Bülent Şamlı açılış konuşmasında, Edremit'e değer katacak bir mağazayı açabilmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Şamlı, Edremit'in Balıkesir'in en hızlı büyüyen ilçesi olduğunu Türk insanının da artık bilinçli ve ne istediğini bilen tüketiciler olduğunu da ifade ederek, "O yüzden müşterilerimize güzel fırsatlar sunabilmek için bizlerde üzerimize düşeni yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ardından konuşan Kaymakam Ali Sırmalı, marka ilçeye marka firmaların yakıştığını belirtti.

Belediye Başkanı Kamil Saka'da ilçenin müteşebbis bir ruha sahip bir şehir olduğunu, açılan yeni yerlerle iş istihdamının artmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'de istikrarın devam etmesi için birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyaç olduğunun altını çizen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'da "Türkiye büyüyor. 16 Nisan'daTürkiye'de huzurun, istikrarın, güvenin oylamasını yapacağız. Milletimiz takdir ederse, artık bundan sonra bir seçim yapıp, beş yıl boyunca bir daha seçimmiş, koalisyonmuş, şuymuş, buymuş ile uğraşmayacağız, önümüze bakacağız. Çünkü amacımız, 2023 te dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasında yer almak. Bunun için hepimize çok önemli görevler düşüyor " diye konuştu.

Doğal gazın ilçeye geleceğinin müjdesini de yenileyen Aydınlıoğlu," Hükümetimiz verdiği sözleri tutuyor. Başkalarının hayal edemediklerini gerçekleştiriyor. Bakın Balıkesir yoluna. Şimdide bakın Ayvacık'ta dağın içinden yol geçirecek "ifadelerini kullandı.

İlçe Müftüsü Sait Emin Arvas'ın duasının ardından 24 makasla protokol üyeleri tarafından yeni yerin açılış kurdelesi kesilerek mağaza gezildi. Açılışta katılan konuklara etli pilav ikramı ve kokteyl verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Balıkesir AK Parti Şamlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title