Haberler

Dünyanın En Şişman Kadını Olabilmek İçin Uğraşıyordu, Hamile Kalınca Hayatı Değişti

Güncelleme:

Dünyanın en şişman kadını olmak ve hareket edemez hale gelmek için nişanlısının yardımıyla 300 kiloyu aşan kadın, hamile olduğunu öğrenince zayıflamaya karar verdi ve geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına aldı.

Dünyanın en şişman kadını olmak için çaba harcayan ve 317 kiloya kadar çıkan Monica Riley, çocuk sahibi oldu. Dünyanın en şişman annesi olan Monica artık kilo vermeye çabalıyor.

EŞİ HORTUMLA BESLİYORDU

Texaslı nişanlısı 29 yaşındaki Sid tarafından beslenen Monica, günde 3500 kalorilik milkshake içerek 10 bin kalori aldığı günlerde en büyük yardımcısının eşi olduğunu söylüyor. Beslenme çılgınlığının doruğunda olduğu günlerde amacının hareketsiz kalmak olduğunu anlatan Monica, yatağa bağımlı kalmak için büyük çaba sarf ediyordu.

ZAYIFLAMA KARARI ALDI

Geçen Mart ayında hamile olduğunu öğrenen Monica, artık bir şeylerin değişmesini gerektiğini anlamış. Bebeğini ilk kez ultrasonda gördüğünde büyülendiğini söyleyen genç kadın, yaşam tarzını gözden geçirip zayıflamaya karar vermiş.

210 KİLOYA DÜŞTÜ

Bebeğin kendisi için ihtiyaç duyduğu katalizör olduğundan bahseden Monica, egzersiz ve diyetle vücut ağırlığının üçte birini vererek 210 kiloya kadar düşmeyi başarmış.

YENİ HEDEFİ 100 KİLO

"Sid ile bir aile kurmak istediğimi biliyordum ve bunun gerçekleşmesi için büyük adımlar atmam gerektiğini biliyordum" diye konuşan Monica, bebeğini 33 haftalıkken sadece 2 kilogram doğurmuş.

Monica bebeği Michelle'i sadece sağlıklı yiyeceklerle besleyeceğini söylüyor. Yeni hedefi ise ameliyat olarak 100 kiloya kadar düşebilmek. Sonunda bir anne olduğuna inanamadığını söyleyen Monica, hareketsiz kalma düşüncesinin artık ona eskisi gibi cazip gelmediğini de sözlerine ekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Mola Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

Iğneci:

Nasil hamile birakti? bravo

40
0
yanıtYanıtla
SAMSUNLU SAMİ:

AKIL İNSANOĞLUNA VERİLEN EN BÜYÜK NİMETTİR.

30
0
yanıtYanıtla
Oldu mu:

Hergün açlıktan 1000 lerce insan ölüyor bunlarda aç doyumsuz domuzlar yedikçe yiyorlar

30
0
yanıtYanıtla
Ayşegül:

bir insan bu kadar mı mal olur

20
1
yanıtYanıtla
Anka:

kocasıda tam bir salak

18
1
yanıtYanıtla
HÜSO:

Bebeğide yer bu manyak

18
1
yanıtYanıtla
DEMİRR:

MALLL

17
1
yanıtYanıtla
tc:

Nasıl hamıle kaldı ki

18
0
yanıtYanıtla
Osman:

Bildiğin iğrenç.Bi de bilerek kilo alıyormuş.

16
1
yanıtYanıtla
Bu kadın normal değil:

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title