Haberler

Yunanistan'daki yangın hala kontrol altına alınamadı! Alevler Atina'ya yaklaşıyor

Güncelleme:

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında gündüz saatlerinde çıkan orman yangını saatlerdir kontrol altına alınamadı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangında riskli görülen yerleşim yerleri tahliye edilirken, son gelen görüntüler korkuttu. Atina yakınlarında çekilen görüntülerde yangının geniş bir alanda devam ettiği görüldü.

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki ormanlık alanda gündüz saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan alevler nedeniyle bazı yerleşim birimleri tahliye edildi. Yangın şu ana kadar kontrol altına alınamazken, bölgeden son gelen görüntülerde yangının büyük bir alanda etkisini gösterdiği görüldü.

Yunanistan'daki yangın hala kontrol altına alınamadı! Son gelen görüntüler korkutucu

YUNANİSTAN ORMAN YANGINLARIYLA BOĞUŞUYOR

Aşırı sıcaklar nedeniyle yaşanan orman yangınları Türkiye'nin ardından Yunanistan'da da başladı. Öğle saatlerinde başkent Atina yakınlarındaki ormanlık alandan alevler yükseldi. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

GÖRÜNTÜLER KORKUTUCU

Yangın aradan geçen zaman içerisinde hala kontrol altına alınamazken son görüntüler korkuttu. Sosyal medyaya düşen Atina yakınlarında çekilen görüntülerde alevlerin geniş bir alanda devam ettiği görüldü.

Yunanistan'daki yangın hala kontrol altına alınamadı! Son gelen görüntüler korkutucuAtina yakınlarında çıkan orman yangını hala kontrol altına alınamadı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN "ACİL YARDIM" ÇAĞRISI

Öte yandan yangın nedeniyle Kuvara, Lagonisi, Anavisos ve Saronida yerleşim birimleri tedbir amaçlı boşaltılmaya başladı. Yunan İtfaiye Teşkilatı yetkilileri, söndürme çalışmalarına 4 helikopter, 6 uçak, 55 itfaiye personeli ve 20 araçla müdahale edildiğini aktardı. Saroniko Belediye Başkanı Hristos Ginis, bir televizyon programına katılarak, alevlerin yerleşim birimine ulaştığını ve bazı evlerin yandığını belirterek, "acil yardım" çağrısında bulundu.

Yunanistan'daki yangın hala kontrol altına alınamadı! Son gelen görüntüler korkutucu

24 SAATTE 46 ORMAN YANGINI

Yunan İtfaiye Teşkilatı, gelecek günlerde ülkenin birçok bölgesi için "yüksek orman yangını riski" uyarısı yapmıştı. Son 24 saatte 46 orman yangını çıktığını bildirmişti.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Orman Yangını Yunanistan Atina Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Ekko Dark:

Yardim etsek iyi olurdu

17
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title