Haberler

Yapışık kız kardeşlerin cinsel ilişki itirafı akıllara durgunluk verdi

Güncelleme:

Meksika'da göğüsten yapışık olan kız kardeşler Carmen ve Lupita Andrade'nin cinsellik itirafı akıllara durgunluk verdi. Carmen, yaklaşık 1,5 yıldan bu yana düzenli bir ilişkisi olduğunu belirterek, kardeşinin bu durumu normal karşıladığını ve sevgilisiyle uyum içerisinde olduğunu dile getirdi.

Dünya genelinde yapışık olarak doğan birçok ikiz var. Bu ikizlerin özel hayatlarının yanı sıra cinsel hayatlarını nasıl idame ettirdikleri de çok merak ediliyor. Meksika'da yaşayan ve göğüsten yapışık olan ikizler Carmen ve Lupita Andrade, katıldıkları bir programda bu merakları giderdi.

Yapışık kız kardeşlerin cinsel ilişki itirafı akıllara durgunluk verdi

"NORMAL BİR CİNSEL HAYATIMIZ VAR"

Kardeşlerden Carmen, sevgilisiyle tanıştıktan sonra kardeşine durumu anlattığını belirterek, "Açıkçası tamamen şeffaf olmayı seçtim. İlk konuştuğumuzda durumumuzu anlattım ve kız kardeşime de ondan bahsettim. Açıkçası hangi sınırların uygun olup neyin olmadığı konusunda bir tartışma yapmamız gerekiyordu. Normal bir ilişkimiz var" dedi.

Yapışık kız kardeşlerin cinsel ilişki itirafı akıllara durgunluk verdi

"SEVGİLİM VE KARDEŞİM ÇOK YAKIN ARKADAŞLAR"

Carmen, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "İlişkim 1 buçuk yıldan bu yana devam ediyor, sevgilim ve kız kardeşim çok yakın arkadaşlar. Lupita aseksüel ve aromantik. Bu yüzden flörtü farklı görüyor."

Yapışık kız kardeşlerin cinsel ilişki itirafı akıllara durgunluk verdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Ozcan Ayan:

Bu tamamen uyduruk bir konu olarak ilgi çekmek amaçlı bir haber olduğunu bir ben mi fark ediyorum. ?? Kardeşi ile sevgilisi yakın arkadaşmis?? kardeşim ile tanıştırdım diyor. Ulan zaten kafalar arası 20 santim var. Biri ne yapsa diğeri olaya şahit.

1707
169
yanıtYanıtla
evrim emen:

Allah, onların yardımcısı olsun bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorlar. Bazı yorumcu arkadaşlara akıl, fikir, vijdan versin belki insan olduklarını hatırlar, azda olsa empati yaparlar.

387
89
yanıtYanıtla
Nihat Akkus:

Haberdeki saçmalığa bak birbiriden habersiz olması mümkün mü vücüdları ortak zaten sadece birinin aklından geçeni diğeri bilmez saçma sapan bir haber sanki diğeri bilmiyormuşda söylemiş öyle haberi olmuş.

406
39
yanıtYanıtla
murat taşkan :

Hey Allahım yarabbim olaya bak kız kardeşinin sevgilisinden haberi varmış ve kendisi aseksualmiş işin ilginç yanı çok yakın arkadaşlarmış ulan gülsen bi türlü gülmesen bi türlü

220
59
yanıtYanıtla
Ferhat:

bir taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek...

105
174
yanıtYanıtla
Saliha kopgir:

Ne utanmaz arlanmaz insanlarsiniz

yanıt79
yanıt93
Ezyst:

Tam istediğim 10/10 cevap

yanıt15
yanıt1
evrim emen:

Çok ayıp ve günah. Onları o şekilde yaratan Allah.

yanıt16
yanıt5
İhsan 1903:

Erkek arkadaşı çok şans li

57
192
yanıtYanıtla
mehmet deniz:

Gerçekten üzüldüm.. Bunlara yapışık olduğu halde birbirinden habersiz olması imkânsız.Yapışık birleşik olan ikizler birbirinden haberi olur ve aynı bedene sahip,tek beden,çift organlar ve çift ikiz kardeşler birbirleri ile paylaşmak zorunda, paylaşamadıklarında tartışma çıkarırlar.

187
47
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title