Haberler

Ukraynalı mülteciyi evine alan genç çiftin 10 yıldır devam eden birliktelikleri 10 günde bitti

Güncelleme:

Rusya ile Ukrayna arasında 88 gündür devam eden savaş milyonlarca insanın evinden ve ülkesinden olmasına sebep olurken, bazılarının ise yuvalarının yıkılmasına neden oldu. İngiltere'de Ukraynalı bir mülteciyi evlerine alan genç çiftin 10 yıldır devam eden birliktelikleri 10 gün içinde sona erdi. Yaşanan olay ve karşılıklı açıklamalar Ada basınında geniş yankı uyandırdı.

Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra ülkeden kaçan ve Mayıs ayının başında İngiltere'ye sığınan Ukraynalı Sofiia Karkadym isimli 22 yaşındaki mülteciye İngiliz Lorna Garnett ve sevgilisi Tony evlerini açtı. Bütün dünyanın tepki gösterdiği savaştan en çok etkilenen sivillere yardımcı olmak isteyen Lorna ve Tony'nin 10 yılı aşkın süren birlikteliği genç kadın ile İngiliz adamın yakınlaşmasıyla bozuldu.

"ÜLKEYE GİRDİKTEN SONRA TONY'Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ"

3 çocuk annesi olan Garnett, İngiliz medyasına açıklamalarda bulunarak Tony'nin kendisinden Lorna için ayrıldığını açıkladı. Lviv'den İngiltere'ye sığınmak zorunda kalan Sofiia'nın, ülkeye girdikten sonra Tony'yi "gözüne kestirdiğini" iddia eden Garnett, "Ona evimizin kapılarını açtık ve o bana böyle karşılık verdi" diyerek sitem etti.

Ukraynalı mülteciyi evine alan genç çiftin 10 yıldır devam eden birliktelikleri 10 günde bitti

10 GÜNDE YUVASI YIKILDI

Sofiia'nın gelişinden 10 gün sonra Tony ve Sofiia'nın evden ayrılma kararı aldığını söyleyen Garnett, 10 yıldır birlikte olduğu 29 yaşındaki partnerinin kendisine "Hayatımın sonuna kadar onunla yaşamak istiyorum" dediğini de dile getirdi.

Sözcü'nün haberine göre yuvası yıkılan genç kadın, "O İngiltere'ye geldiğinden beri onunla olmak istiyordu. Arkasında bırakacağı yıkımı umursamadan davrandı. İki hafta içinde bildiğim her şey bütün düzenim altüst oldu" dedi. Lorna, "Ben birine evinin kapılarını açmanın doğru bir şey olduğunu düşünüyordum" derken Sofiia'yı eşi Tony'nin Facebook grupları üzerinden bulduğunu da dile getirdi. Lorna, "Partnerim doğru bir şey yapmak istediğini söyledi ve hükümetin oluşturduğu mülteci destek gruplarından Sofiia ile iletişime geçti" dedi.

Ukraynalı mülteciyi evine alan genç çiftin 10 yıldır devam eden birliktelikleri 10 günde bittiBilgi-işlem müdürü olarak çalışan Sofiia konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

"BAZEN BİRBİRLERİNE DOKUNDUKLARI DA OLUYORDU"

Sofiia'nın bir IT müdürü olarak çalıştığı da belirtilirken ikilinin kısa bir süre içinde çok yakınlaştığını da dile getirdi. Tony'nin Slovakça bildiğini ve Sofiia'nın Ukraynaca konuştuğunu ve ikisinin evin içinde bu şekilde anlaştığını ve kendisinden gizli ifadeler kullandıklarını söyleyen Lorna, "Bazen birbirlerine dokundukları da oluyordu. O zamanlarda kıskanmaya başlamıştım" ifadesini kullandı.

"SOFIIA YOKSA BEN DE YOKUM"

Bir gün Sofiia ile Lorna'nın kavga etmesinden sonra Sofiia'nın, "Ben artık bu evde kalamam" dedikten sonra Tony'nin de devreye girerek "Eğer Sofiia yoksa ben de giderim" dediğini de söyleyen Lorna, böylelikle evden ikisi birlikte ayrıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tony, "İşlerin bu hale gelmesinden dolayı çok üzgünüm. Burada Lorna'nın hiçbir suçu yok, bu önceden planlanmış bir şey değildi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

? Bengisu ?:

Akıl var mantık var genç güzel bir kızı neden evine alırsın gerçi aldatacak olan adam her şekilde aldatır ama ingiliz kadının yaptığıda tam mallık. Tehlike geliyorum demiş batılların başına ne geliyorsa bu genişlikleri yüzünden geliyor

600
58
yanıtYanıtla
Poyraz:

Ne bekliyorsunuz ki, ateş, barut hepsi var. Erkek sizce o kızı yanına sohbet etmek için mi aldı.

423
34
yanıtYanıtla
Ebru Yeter:

Neymiş,İslami kurallar her zaman insanın faydasına hizmet eder..Mesela İslam'da kadın ve erkek bu şekilde bir arada olamaz.

263
50
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ha bunu da dine bağladın yani, aferin. Ahlakın, sadakatin hiç bir önemi yok ama din de din. Müslüman olmadıkları için böyle bir şeyin olduğuna inanmak nasıl bir cehalettir!

yanıt117
yanıt145
Mustafa Eroğul:

Martin anladığım kadarıyla dinle alakanız yok. Bari saygı duy.arkadaşımız dinimizde böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Sen de cehaletten bahsediyorsun. Bırakın şu müslümanlara cahil demeyi ??

yanıt184
yanıt38
KARAYEL:

@Martin Sikertel, isminden dolayi ben sahsen biraz rahatsizim, Martin'i anladikda Sikertel biraz abartili degilmi kardes?

yanıt55
yanıt11
Başka Murat:

Adam kar a mı geçti sanki. Bugün seni eşinden boşatan, yarın başkası için seni bırakır. Bu böyledir. Bir insana vefasızlık yapıp, onu bırakıp, üzerine mutluluk olmaz. Öyle bir dünya yok

284
12
yanıtYanıtla
FARUK YILMAZ:

Boş işler bunlar bizene ingilizmiş rusu fransızı bilmem nereli hepsi bizim düşmanımız zaten beter olsunlar. Çölde bi bardak su bile verilmez bu gavurlara iyide olmuş

151
95
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bunlara belli olmaz yarın üçü birlikte uyurlar

yanıt75
yanıt17
ÖmerEr :

hepsi senin düşmanınmış? Yazık senin gibiler birde Müslümanım diyor ya. Onlara göre de sen gavursun. Bunu unutma.

yanıt3
yanıt2
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title