Haberler

Pfizer CEO'su Bourla neden korona aşısı yaptırmadığını açıkladı: Öncelik sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve personelleri

Güncelleme:

Koronavirüs aşısını geliştiren şirketlerden Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla henüz aşı yaptırmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bourla, önceliğin sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve personelleri olduğunu söyleyerek, "Daha önce aşı olmama konusunda kararlıyız" dedi.

ABD'li ilaç şirketi Pfizer ve Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in birlikte geliştirdikleri koronavirüs aşısı ABD, Kanada ve İngiltere'de onaylandı. Pfizer'ın CEO'su Alber Bourla henüz koronavirüs aşısı yaptırmazken konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu

Bourla, ön saflarda yer alan sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve personeline öncelik verilmesi konusunda Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC) ile hemfikir olduğunu ve sırasını bekleyeceğini belirterek, "Daha önce aşı olmama konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı.

GÜVENİ ARTIRACAKSA AŞI OLURUM

Bourla, aynı zamanda eğer insanların aşıya olan güvenlerini artıracaksa önceden aşı olabileceğini de belirtmişti.

İNGİLTERE VE ABD'DE AŞI UYGULANDI

Cuma günü Gıda ve İlaç İdaresi'nden acil kullanım onayı alan aşı, ABD'de ilk kez New York'un Queens bölgesindeki Long Island Yahudi Tıp Merkezi'nde yoğun bakım hemşiresi olan Sandra Lindsay'a uygulandı. Öte yandan İngiltere'de de yaşları 80 üzeri olan iki kişiye de aşılama yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Koronavirüs Pfizer CEO Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (82)

YORUM:

Yok yok öncelik senin olsun. O kadar emek vermişşsin hakkını yemiyelim..

37
2
yanıtYanıtla
Çınar:

Biz de yedik. . . !

35
4
yanıtYanıtla
Serbesti:

Sen milyonlarca doz aşı üret ve kendine enjekte ettirme! bu ne yaman çelişki böyle. Gerçi kameralar önünde aşı vurduranlar! kendilerine vitamin, mineral, protein, aminoasit,fosfat, B12 veya Omega 3 vb. şeyler enjekte ettirecekler, bundan adım gibi eminim. Ee. ne de olsa keriziz biz!

34
2
yanıtYanıtla
ÖZGÜR BİLİM:

%100 haklısın

yanıt9
yanıt0
Gerçek:

Kendisi bile olmuyorsa aşı tehlikeli demek. Yoksa hemen olurlardı.

32
1
yanıtYanıtla
Gerçek:

Aşı için çalışan bilim insanlarının hayatı daha önemliyken kendilerine yapmıyorsa var bi sorun aşıda.

31
1
yanıtYanıtla
Eşitlik:

Önce sen ye ölmezsen sonra ben yerim.

28
3
yanıtYanıtla
filo:

tabi ! ölürse ilk aşı yaptıran lar ölsün. adamlar riske girmiyorlar hiç. . . .

28
2
yanıtYanıtla
Tc:

Kiliflar hazir.. minareyi calan kilifini hazirlar misali... Neyse ki ölüm koronadan ibaret degil sende oleceksin....

25
4
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Önceden padişahlara yemek sunulmadan önce yemeği yapana tattırılırmış. yemek zehirli mi diye.

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title